Απόκτησε Lower ή Proficiency στην Αγγλική Γλώσσα

Χρειάζεσαι ΜΟΝΟ 7 μήνες!

Σκοπός Προγράμματος

Η ταχύρρυθμη εκμάθηση της Αγγλικής Γλώσσας, με τα πιο σύγχρονα μέσα διδασκαλίας και τους πιο έμπειρους και καταξιωμένους εκπαιδευτές, που οδηγεί στην απόκτηση της πιστοποίησης ΤΙΕ. Το TIE είναι πιστοποιητικό Αγγλικής γλώσσας που αφορά στα επίπεδα Β1 έως και C2. Είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες ενηλίκων που χρειάζονται ταχύρρυθμη εκπαίδευση και οικονομικό πιστοποιητικό. Είναι ιδανικό για προσλήψεις στο Δημόσιο και μοριοδότηση, καθώς αναγνωρίζεται από το ΑΣΕΠ, ενώ δίνεται η δυνατότητα απόκτησης άδειας διδασκαλίας της Αγγλικής Γλώσσας.

 

Θεματικές Ενότητες Εξέτασης

Το ΤΙΕ είναι η καταλληλότερη πιστοποίηση, αφού συνδυάζει την ταχύρρυθμη εκπαίδευση και εξέταση, με τρόπο απλό, σύγχρονο και ευχάριστο. Συγκεκριμένα οι εκπαιδευόμενοι εξετάζονται ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΘΕΣΗ, πάνω σε θεματικά αντικείμενα που τα επιλέγουν οι ίδιοι και σε θεματικές ενότητες καθημερινού ενδιαφέροντος. Επιπλέον, οι εξεταζόμενοι δεν αποτυγχάνουν, αλλά αποκτούν πτυχίο ανάλογα με τις επιδόσεις τους την ημέρα των εξετάσεων.

Το ΚΔΒΜ2 American Education παρέχει ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ, εάν ο εξεταζόμενος δεν εξασφαλίσει το επιθυμητό αποτέλεσμα στο ένα μέρος της εξέτασης και 50% έκπτωση αν δεν επιτύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα σε κανένα από τα δύο μέρη της εξέτασης.

 

Απευθύνεται σε:

  • Μαθητές, σπουδαστές, φοιτητές, και αποφοίτους όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης
  • Εργαζόμενους με απαιτητικά ωράρια εργασίας που χρειάζονται ευέλικτο και ταχύρρυθμο πρόγραμμα εκπαίδευσης
  • Ανέργους ή συμβασιούχους υπαλλήλους που χρειάζονται επιπλέον μοριοδότηση για το Δημόσιο
  • Όσους χρειάζονται επιπλέον εφόδιο για την ανεύρεση εργασίας ή την επαγγελματική τους ανέλιξη

 

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας:

Πληκτρολογήστε το επώνυμό σας

Πληκτρολογήστε το όνομά σας

Πληκτρολογήστε το κινητό σας τηλέφωνο

Πληκτρολογείστε το email σας

Please wait...
Print Friendly, PDF & Email
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vcmVzdWx0cy5pdC5taW5lZHUuZ292LmdyLyIgaGVpZ2h0PSI0MDAiIHdpZHRoPSI3MDAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6bm9uZTsiPjwvaWZyYW1lPg==