Αεροπορικές Σπουδές

«Σπούδασε Αεροπορικές Σπουδές στο ΙΙΕΚ American Education! Η πτήση για την επαγγελματική σου εξασφάλιση αναχωρεί άμεσα!»

Θέλεις να πετάξεις ψηλά και να κατακτήσεις ορίζοντες;  Στο ΙΕΚ American Education θα βρεις το δικό σου διάδρομο απογείωσης!

Το ΙΙΕΚ American Education προσφέρει προγράμματα σπουδών σε ειδικότητες σχετικές με υπηρεσίες αερομεταφοράς και πτήσεων.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Τομέας Αεροπορικών Σπουδών περιλαμβάνει εκπαίδευση με παρουσιάσεις και οπτικοακουστικό υλικό χρήσης αεροπορικών λειτουργιών, καθώς και εκπαίδευση σε εξοπλισμούς.

Η εκπαίδευση διενεργείται από εξειδικευμένους εκπαιδευτές, εγκεκριμένους από την Ελληνική Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας. Τα μαθήματα σου παρέχουν τις απαραίτητες θεωρητικές γνώσεις, αλλά και την πρακτική εφαρμογή που είναι απαραίτητη για την επιτυχημένη άσκηση των μελλοντικών καθηκόντων του σπουδαστή.

Τα προσφερόμενα προγράμματα για τις Αεροπορικές Σπουδές γνωστοποιούν τους κανονισμούς που επιβάλλονται από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (Υ.Π.Α) και τα εγχειρίδια των αερολιμένων/ δρομολογίων έτσι ώστε οι απόφοιτοι να είναι ικανοί να επιβλέπουν και να σχεδιάζουν την εκτέλεση των πτήσεων με ασφαλή και οικονομικό τρόπο, όπως επίσης να είναι και έτοιμοι να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των αεροπορικών εταιρειών.

Το ΙΙΕΚ American Education δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων του. Οι απόφοιτοι των προγραμμάτων αερομεταφοράς και πτήσεων έχουν όχι μόνο το απαραίτητο ακαδημαϊκό υπόβαθρο για να απασχοληθούν σε ποικίλες θέσεις, ανάλογες των ενδιαφερόντων τους αλλά και όλα τα απαραίτητα εφόδια για την ανάπτυξη καινοτόμου επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και ένας εκπρόσωπος του ΙΙΕΚ American Education θα έρθει σε επαφή μαζί σας.

Πληκτρολογήστε το επώνυμό σας

Πληκτρολογείστε το όνομά σας

Πληκτρολογήστε το κινητό σας τηλέφωνο

Πληκτρολογείστε το τηλέφωνό σας

Πληκτρολογείστε το email σας

Πληκτρολογείστε το μήνυμά σας

Please wait...

Δείτε αναλυτικά τις ειδικότητες του Τομέα ΕΔΩ!

Ειδικότητες Τομέα Σπουδών : Αεροπορικές Σπουδές

Print Friendly, PDF & Email
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vcmVzdWx0cy5pdC5taW5lZHUuZ292LmdyLyIgaGVpZ2h0PSI0MDAiIHdpZHRoPSI3MDAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6bm9uZTsiPjwvaWZyYW1lPg==