Πρόγραμμα Κατάρτισης Προσωπικού Ιδιωτικής Ασφάλειας

 

 

Απευθύνεται σε: ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (Ι.Ε.Π.Υ.Α.)

 

Βάσει της Κοινής Υπουργικής Απόφασης 4892/1/76-γ και της τροποποίησης του ν.3707/2008, όσοι εργάζονται στον κλάδο των Υπηρεσιών Ασφάλειας (Security) πρέπει να κατέχουν Άδεια, η οποία εκδίδεται από το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη και Πιστοποίηση, η οποία εκδίδεται από τον ΕΟΠΠΕΠ.

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης «American Education» σε συνεργασία με το Κέντρο Μελετών Ασφαλείας (ΚΕ.ΜΕ.Α., έναν φορέα που εποπτεύεται από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, πραγματοποιεί εξειδικευμένα σεμινάρια υπηρεσιών ιδιωτικής ασφαλείας Security συνολικής διάρκειας 105 ωρών που οδηγούν σε πιστοποίηση και απόκτηση άδειας προσωπικού ασφαλείας μέσα σε 18 ημέρες.

Το πιστοποιητικό αυτό είναι απαραίτητο πλέον για την έκδοση άδειας εργασίας στο συγκεκριμένο εργασιακό κλάδο των security και αποκτάται κατόπιν παρακολούθησης του εξειδικευμένου σεμιναρίου κατάρτισης και με την επιτυχή συμμετοχή στις εξετάσεις που οργανώνονται από το ΚΕ.ΜΕ.Α .

To ΚΔΒΜ American Education, επίσημα ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ από τον ΕΟΠΠΕΠ και το ΚΕ.ΜΕ.Α. απόλυτα ανταποκρινόμενο στις αυξανόμενες ανάγκες του εργατικού δυναμικού Ιδιωτικής Ασφάλειας της χώρας, οργανώνει και πραγματοποιεί επιμορφωτικά σεμινάρια που εξασφαλίζουν την επιτυχία στις εξετάσεις, για τη λήψη του πιστοποιητικού και της άδειας άσκησης επαγγέλματος.

Οι εισηγητές μας είναι οι πλέον καταξιωμένοι στο χώρο της ασφάλειας, απόστρατοι Αντιστράτηγοι- Στρατηγοί και εν ενεργεία υψηλόβαθμα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ  ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΦΟΡΑ ΑΜΕΣΑ : 

  • Τους υπεύθυνους καταστημάτων πώλησης και εγκατάστασης συστημάτων ασφαλείας.
  • Όλους τους υπαλλήλους που εργάζονται ως security – φύλακες σε εταιρίες ιδιωτικής φύλαξης, ανεξαρτήτως ημερομηνίας λήξης της άδειάς τους.
  • Όλους τους υπαλλήλους που εργάζονται σε οποιαδήποτε βοηθητική θέση σε εταιρείες ιδιωτικής ασφάλειας.
  • Όλους τους ανέργους που θέλουν να ασχοληθούν με το επάγγελμα του Προσωπικού Ιδιωτικής Ασφάλειας (security).
  • Όσους έχει λήξει η άδεια εργασίας τους και θέλουν να επανέλθουν στο επάγγελμα του security.
  • Ενδιαφερόμενους για συμμετοχή σε διαγωνισμούς του Δημοσίου για τα Σώματα Ασφαλείας. (Μοριοδότηση)

 

ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ

Το American Education ΚΔΒΜ αποτελεί την ιδανική επιλογή για την άριστη εκπαίδευσή σας. Τα σεμινάρια θεωρητικής κατάρτισης και πρακτικής άσκησης για «Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας», διάρκειας 105 ωρών, θα υλοποιηθούν στις εγκαταστάσεις του American Education, στη διεύθυνση Ρεθύμνου 3, Αθήνα (Πλησίον του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου).

 

Για να συμμετέχετε στα σεμινάρια καθώς επίσης και για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτά καλέστε στο 210-8216612 ή συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα για μια ΔΩΡΕΑΝ ενημέρωση.

 

Πληκτρολογήστε το επώνυμό σας

Πληκτρολογήστε το όνομά σας

Πληκτρολογήστε το κινητό σας τηλέφωνο

Πληκτρολογείστε το email σας

Please wait...
Print Friendly, PDF & Email
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vcmVzdWx0cy5pdC5taW5lZHUuZ292LmdyLyIgaGVpZ2h0PSI0MDAiIHdpZHRoPSI3MDAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6bm9uZTsiPjwvaWZyYW1lPg==