Επικοινωνία & ΜΜΕ

«Σπούδασε Επικοινωνία και ΜΜΕ στο ΙΙΕΚ American Education! Μπες στον παλμό της Ενημέρωσης!»

Θέλεις να βρίσκεσαι στο επίκεντρο των γεγονότων; Ονειρεύεσαι να παίρνεις συνεντεύξεις καριέρας κι όχι απλώς να δίνεις συνεντεύξεις για δουλειά; Κάνε τα όνειρά σου πραγματικότητα! Απέκτησε τις δεξιότητες που απαιτούνται, σπουδάζοντας Επικοινωνία και ΜΜΕ στο ΙΙΕΚ American Education! Φτάσε στην κορυφή της Επικοινωνίας!

 Η αποστολή του τομέα Επικοινωνίας και MME του ΙΙΕΚ American Education είναι να προσφέρει υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικά προγράμματα, με στόχο να εφοδιάσει τους φοιτητές με τις γνώσεις και τις δεξιότητες που είναι απαραίτητες για να συμβάλουν σημαντικά στο νέο παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον εργασίας.

Ο τομέας Επικοινωνίας και ΜΜΕ χαρακτηρίζεται από το γεγονός ότι οι αρχές της βασικής επικοινωνίας συνυπάρχουν με τα ΜΜΕ, την επιστήμη και την τεχνολογία και προωθεί την επαγγελματική κατάρτιση, με έμφαση στον πολυπολιτισμικό και διεπιστημονικό χαρακτήρα του κλάδου.

Η διαφορετικότητα του φοιτητικού πληθυσμού, οι ακαδημαϊκές δραστηριότητες των καθηγητών, το πλήθος διαλέξεων και σεμιναρίων καθώς και οι επαφές μας με την αγορά εργασίας έχουν εξασφαλίσει την υψηλή φήμη των προγραμμάτων. Οι απόφοιτοι του τμήματος Επικοινωνίας απασχολούνται σε εταιρίες, οργανισμούς και μη κυβερνητικές οργανώσεις στα τμήματα επικοινωνίας, δημοσίων σχέσεων και διαφήμισης, ως σύμβουλοι επικοινωνίας, στα ΜΜΕ (ραδιόφωνο, τηλεόραση, εταιρείες παραγωγής κλπ.), σε διεθνείς οργανισμούς, επιχειρήσεις και πολυεθνικές εταιρίες.

Το ΙΙΕΚ American Education δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων του. Οι απόφοιτοι των προγραμμάτων έχουν όχι μόνο το απαραίτητο ακαδημαϊκό υπόβαθρο για να απασχοληθούν σε ποικίλες θέσεις, ανάλογες των ενδιαφερόντων τους, στον τομέα των Media, αλλά και όλα τα απαραίτητα εφόδια για την ανάπτυξη καινοτόμου επιχειρηματικής δραστηριότητας!

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και ένας εκπρόσωπος του ΙΙΕΚ American Education θα έρθει σε επαφή μαζί σας

Πληκτρολογήστε το επώνυμό σας

Πληκτρολογείστε το όνομά σας

Πληκτρολογήστε το κινητό σας τηλέφωνο

Πληκτρολογείστε το τηλέφωνό σας

Πληκτρολογείστε το email σας

Πληκτρολογείστε το μήνυμά σας

Please wait...

Δείτε αναλυτικά τις ειδικότητες του Τομέα ΕΔΩ!

Ειδικότητες Τομέα Σπουδών : Επικοινωνία και ΜΜΕ

Print Friendly, PDF & Email
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vcmVzdWx0cy5pdC5taW5lZHUuZ292LmdyLyIgaGVpZ2h0PSI0MDAiIHdpZHRoPSI3MDAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6bm9uZTsiPjwvaWZyYW1lPg==