Τομέας Οικονομίας & Διοίκησης

 

«Σπούδασε Οικονομία και Διοίκηση στο ΙΙΕΚ American Education! Δες τις μετοχές της καριέρας σου να εκτινάσσονται στα ύψη!»

Επιθυμείς να γίνεις ηγετική φυσιογνωμία σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον και να  ενταχθείς με επιτυχία στην Παγκόσμια Αγορά εργασίας; Τότε, γίνε στέλεχος Οικονομίας και Διοίκησης στο ΙΙΕΚ American Education!

Το ΙΙΕΚ American Education συνδυάζοντας την ελληνική πολιτιστική κληρονομιά με τα πρότυπα του πολυπολιτισμικού συστήματος εκπαίδευσης, προετοιμάζει τους αυριανούς επιστήμονες και τα στελέχη επιχειρήσεων, ώστε να αποκτήσουν μια διεθνή οπτική και να προσαρμοστούν σε ένα παγκόσμιο περιβάλλον εργασίας. Ο Τομέας Οικονομίας και Διοίκησης του IIEK American Education προσφέρει ειδικότητες αιχμής με έμφαση στην εξυπηρέτηση των αναγκών των φοιτητών με την υποστήριξη ενός ευρέως δικτύου διεθνών επιχειρήσεων.

Οι απόφοιτοι ειδικοτήτων σχετικών με τον την Οικονομία και Διοίκηση, απασχολούνται είτε ως στελέχη διαφόρων δραστηριοτήτων σε επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών και παραγωγής προϊόντων, σε τράπεζες, σε μη κυβερνητικές οργανώσεις και σε υπηρεσίες των ευρωπαϊκών οργανισμών, είτε ως αυτοαπασχολούμενοι στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το IIEK American Education δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων του. Οι απόφοιτοι των προγραμμάτων Οικονομίας και Διοίκησης έχουν όχι μόνο το απαραίτητο ακαδημαϊκό υπόβαθρο για να απασχοληθούν σε ποικίλες θέσεις, ανάλογες των ενδιαφερόντων τους, στον τομέα των επιχειρήσεων, αλλά και όλα τα απαραίτητα εφόδια για την ανάπτυξη καινοτόμου επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και ένας εκπρόσωπος του ΙΙΕΚ American Education θα έρθει σε επαφή μαζί σας

Πληκτρολογήστε το επώνυμό σας

Πληκτρολογείστε το όνομά σας

Πληκτρολογήστε το κινητό σας τηλέφωνο

Πληκτρολογείστε το τηλέφωνό σας

Πληκτρολογείστε το email σας

Πληκτρολογείστε το μήνυμά σας

Please wait...

Δείτε αναλυτικά τις ειδικότητες του Τομέα ΕΔΩ!

Ειδικότητες Τομέα Σπουδών : Οικονομία και Διοίκηση

Print Friendly, PDF & Email
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vcmVzdWx0cy5pdC5taW5lZHUuZ292LmdyLyIgaGVpZ2h0PSI0MDAiIHdpZHRoPSI3MDAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6bm9uZTsiPjwvaWZyYW1lPg==