Παιδαγωγικά Επαγγέλματα

«Σπούδασε Παιδαγωγικά Επαγγέλματα στο ΙΙΕΚ American Education! Τα παιδιά είναι η αδυναμία σου; Μάθε μαζί μας πώς να κάνεις τη δουλειά σου παιχνιδάκι!»

Αγαπάς τα παιδιά; Λατρεύεις να εργάζεσαι μαζί τους; Πιστεύεις ότι έχεις δημιουργικότητα, φαντασία και υπευθυνότητα; Σπούδασε τώρα Βοηθός Βρεφονηπιοκόμου στο ΙΙΕΚ AMERICAN EDUCATION!

Στο ΙΕΚ American Education το πρόγραμμα του Βοηθού Βρεφονηπιοκόμου συνδυάζει τη θεωρητική κατάρτιση με την πρακτική εφαρμογή και τη πρακτική εξάσκηση σε εγκεκριμένα παιδαγωγικά κέντρα και βρεφονηπιακούς σταθμούς.

Το IEK American Education, πέρα από το ακαδημαϊκό πρόγραμμα για τα Παιδαγωγικά Επαγγέλματα, οργανώνει επιστημονικές εκδηλώσεις που απευθύνονται τόσο σε επαγγελματίες του χώρου, όσο και σε γονείς και άλλους ενδιαφερόμενους.

Οι απόφοιτοι μπορούν να απασχοληθούν σε βρεφικούς και παιδικούς σταθμούς, μαιευτικές κλινικές, κατασκηνώσεις, κέντρα οικογενειακού προγραμματισμού, ως ελεύθεροι επαγγελματίες αναλαμβάνοντας τη φροντίδα βρεφών και παιδιών στο σπίτι κ.ά.

Το IIEK American Education δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων του. Οι απόφοιτοι των προγραμμάτων Βοηθού Βρεφονηπιοκόμου έχουν όχι μόνο το απαραίτητο ακαδημαϊκό υπόβαθρο για να απασχοληθούν σε ποικίλες θέσεις, ανάλογες των ενδιαφερόντων τους, αλλά και όλα τα απαραίτητα εφόδια για την ανάπτυξη καινοτόμου επιχειρηματικής δραστηριότητας!

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και ένας εκπρόσωπος του ΙΙΕΚ American Education θα έρθει σε επαφή μαζί σας

Πληκτρολογήστε το επώνυμό σας

Πληκτρολογείστε το όνομά σας

Πληκτρολογήστε το κινητό σας τηλέφωνο

Πληκτρολογείστε το τηλέφωνό σας

Πληκτρολογείστε το email σας

Πληκτρολογείστε το μήνυμά σας

Please wait...

Δες αναλυτικά τις ειδικότητες του Τομέα ΕΔΩ!

Ειδικότητες Τομέα Σπουδών : Παιδαγωγικά Επαγγέλματα

Print Friendly, PDF & Email
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vcmVzdWx0cy5pdC5taW5lZHUuZ292LmdyLyIgaGVpZ2h0PSI0MDAiIHdpZHRoPSI3MDAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6bm9uZTsiPjwvaWZyYW1lPg==