Πληροφορική

«Σπούδασε Πληροφορική στο ΙΙΕΚ American Education! Σε περιμένουμε να «τρέξουμε» μαζί το πρόγραμμα επιτυχίας!

Προγραμμάτισε τις σπουδές σου κι έλα στους καλύτερους!

Οι σπουδές στις ειδικότητες Τεχνολογιών Αιχμής συνιστούν, πλέον, μία από τις πιο δυναμικές επαγγελματικές κατηγορίες, με άμεση σταδιοδρομία. Οι εφαρμογές βελτιστοποίησης στα Business Processes μέσω πληροφοριακών συστημάτων σε όλους ανεξαιρέτως τους επιχειρηματικούς κλάδους, αποτελούν τον κύριο μοχλό ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος, που σε συνδυασμό με την έλλειψη σωστά καταρτισμένων στελεχών Πληροφορικής στην ελληνική και διεθνή αγορά, δημιουργούν έντονη ζήτηση για επαγγελματίες Πληροφορικής και Μηχανικών Δικτύων με άρτια πρακτική και θεωρητική γνώση της ειδικότητάς τους.

Το ΙΙΕΚ American Education, παρέχοντας εκπαιδευτικές υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών και με έμφαση στη χρήση της νέας τεχνολογίας, προσφέρει προγράμματα σε ειδικότητες τεχνολογιών αιχμής στους χώρους της Επιστήμης Υπολογιστών, Δικτύων Υπολογιστών και Εφαρμογών Internet, Gaming και Web.

Με την ολοκλήρωση των προγραμμάτων, οι απόφοιτοι έχουν ποικιλία επιλογών σε τομείς δικτύωσης, διαχείρισης ιστοσελίδας, business-to-business επικοινωνίας και πληροφορικής.

Το ΙΙΕΚ American Education, φιλοδοξώντας να διαμορφώσει τους πρωτοπόρους στον τομέα της τεχνολογικής εξέλιξης, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων του. Οι απόφοιτοι των προγραμμάτων Πληροφορικής διαθέτουν το απαραίτητο ακαδημαϊκό υπόβαθρο για να απασχοληθούν σε ποικίλες θέσεις, ανάλογες των ενδιαφερόντων τους.

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και ένας εκπρόσωπος του ΙΙΕΚ American Education θα έρθει σε επαφή μαζί σας

Πληκτρολογήστε το επώνυμό σας

Πληκτρολογείστε το όνομά σας

Πληκτρολογήστε το κινητό σας τηλέφωνο

Πληκτρολογείστε το τηλέφωνό σας

Πληκτρολογείστε το email σας

Πληκτρολογείστε το μήνυμά σας

Please wait...

Δείτε αναλυτικά τις ειδικότητες του Τομέα ΕΔΩ!

Ειδικότητες Τομέα Σπουδών : Πληροφορική

Print Friendly, PDF & Email
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vcmVzdWx0cy5pdC5taW5lZHUuZ292LmdyLyIgaGVpZ2h0PSI0MDAiIHdpZHRoPSI3MDAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6bm9uZTsiPjwvaWZyYW1lPg==