Ποιοι Είμαστε

Το ΙΕΚ AMERICAN Education, οραματίζεται, διαμορφώνει και παρέχει τις κορυφαίες υπηρεσίες εκπαίδευσης. Καινοτομεί στον τομέα της επιμόρφωσης και της επαγγελματικής κατάρτισης. Διακρίνεται για την ποιότητα, τον επαγγελματισμό και την εξειδίκευση των στελεχών του. Υπερτερεί στη συνεχή υποστήριξη των σπουδαστών του. Δημιουργεί τα πιο δυναμικά αυριανά Στελέχη της Ελληνικής και Παγκόσμιας Αγοράς Εργασίας. Στο ΙΙΕΚ American Education οι σπουδαστές μας ζουν το φοιτητικο τους όνειρο, αποκτούν εμπειρίες και παραστάσεις και γίνονται καλύτεροι, διότι η επιτυχία τους είναι προτεραιότητά μας!

Η Νέα Γενιά στην Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση

Το ΙΕΚ American Education λειτουργεί σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.  Με άδεια ίδρυσης από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π., Aρ.Aδ.167221/Κ1/10-10-2016 , ΦΕΚ 3418/Β΄/25-10-2016), το ΙΕΚ American Education  παρέχει την δυνατότητα στους σπουδαστές του να αποκτήσουν Βεβαίωση Επαγγελματικής Κατάρτισης με την ολοκλήρωση των σπουδών τους. Η Βεβαίωση Επαγγελματικής Κατάρτισης του ΙΕΚ American Education είναι θεωρημένη από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. και επικυρωμένη από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Όλοι οι απόφοιτοι του IEK American Education  έχουν το δικαίωμα να λάβουν μέρος στις εξετάσεις Πιστοποίησης του αρμόδιου φορέα Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π και να αποκτήσουν Δίπλωμα Επαγγελματικής Ειδικότητας Εκπαίδευσης και Κατάρτισης επιπέδου 5, υπογεγραμμένη και θεωρημένη από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων. Το Δίπλωμα Επαγγελματικής Ειδικότητας Εκπαίδευσης και Κατάρτισης είναι αναγνωρισμένο σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση, και παρέχει στον απόφοιτο του ΙΕΚ American Education το δικαίωμα να εργαστεί στο αντικείμενο που σπούδασε.

Με το Δίπλωμα Επαγγελματικής Ειδικότητας Εκπαίδευσης και Κατάρτισης επιπέδου 5, ο απόφοιτος του  ΙΕΚ American Education μοριοδοτείται με 150 μόρια  για πιο άμεσο διορισμό σε ιδιωτικούς και δημόσιους οργανισμούς, αλλά και μέσω προκηρύξεων ΑΣΕΠ.

Πως ξεκινάω;

Για να ξεκινήσει η επαγγελματική του καριέρα και κατάρτιση, ο μελλοντικός σπουδαστής του ΙΕΚ American Education θα πρέπει:

  • Να συμπληρώσει την αίτηση εγγραφής του στο ειδικά διαμορφωμένο έντυπο που παραλαμβάνει από την σχολή
  • Να προσκομίσει αντίγραφο του απολυτηρίου λυκείου
  • Να προσκομίσει αντίγραφο της ταυτότητας ή του Διαβατηρίου
  • Να προσκομίσει τέσσερις (4) έγχρωμες φωτογραφίες

Τι επιλέγω;

Ο σπουδαστής του ΙΕΚ American Education μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε

  • 78 σύγχρονες ειδικότητες
  • τρία (3) ωράρια σπουδών

συνδυάζοντας την σπουδαστική του ενασχόληση με τις προσωπικές του υποχρεώσεις.

Τι δικαιούμαι;

Λειτουργώντας με τα Αμερικάνικα πρότυπα εκπαίδευσης, ο σπουδαστής του ΙΕΚ American Education δικαιούται:

  • Βεβαιώσεις σπουδών θεωρημένες από τον αρμόδιο φορέα Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. για πολλούς φορείς
  • Βεβαιώσεις σπουδών θεωρημένες από τον αρμόδιο φορέα Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. για να συνεχίσει ο σπουδαστής να είναι ασφαλισμένος στον φορέα των γονέων του
  • Πιστοποιητικό στρατολογίας, θεωρημένο από τον αρμόδιο φορέα Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π., για αναβολή στράτευσης μέχρι τα 24
  • Συνέχιση σπουδών, ακόμα και σε επίπεδο πτυχίου, στην Ελλάδα και στην Ευρωπαϊκή Ένωση

 

Print Friendly, PDF & Email
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vcmVzdWx0cy5pdC5taW5lZHUuZ292LmdyLyIgaGVpZ2h0PSI0MDAiIHdpZHRoPSI3MDAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6bm9uZTsiPjwvaWZyYW1lPg==