,

Ένα εξαίρετο σεμινάριο για τον εμβολιασμό, σε συνεργασία με το ΚΕΕΛΠΝΟ

Σε συνεργασία με το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), το ΙΙΕΚ American Education διενέργησε ένα εξαιρετικό σεμινάριο για τη σημασία του εμβολιασμού. Η Τομεάρχης Υγείας και Ομορφιάς, Δρ Α. Μπρατσιώτη, η οποία είχε και την επιστημονική εποπτεία της προετοιμασίας του σεμιναρίου, έκανε μια εισαγωγή, παρουσιάζοντας την ιστορική διαδρομή της ανάπτυξης των εμβολίων και το πόσο σημαντικά επέδρασε η ανακάλυψη εμβολίων στην εξολόθρευση πολλών ασθενειών που, επί δεκαετίες, ταλαιπωρούσαν τον παγκόσμιο πληθυσμό.

Το λόγο πήρε έπειτα η εκπρόσωπος του ΚΕΕΛΠΝΟ, Δρ Παρασκευή Τσώνου, Ιατρός Παθολόγος, η οποία μίλησε για τη γενικότερη δράση του ΚΕΕΛΠΝΟ και για την αξία του εμβολίου στην καταπολέμηση των ασθενειών, κάνοντας λόγο και για το αντιεμβολιαστικό κίνημα και τις ευρύτερες συνέπειες που μπορεί να προκαλέσει η άρνηση χορήγησης εμβολίων σε μικρά παιδιά.

Το Σεμινάριο παρακολούθησαν σπουδαστές Νοσηλευτικής, Παιδαγωγικών, Αισθητικής, αλλά και από άλλους τομείς, καθώς το θέμα ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρον και επίκαιρο.

Το ΙΙΕΚ American, σε συνεργασία με δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς, προσφέρει στους σπουδαστές του σημαντικές δεξιότητες και γνώσεις, τόσο γενικού όσο και ειδικού περιεχομένου, με σκοπό να τους προετοιμάσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο σύγχρονο ανταγωνιστικό εργασιακό περιβάλλον.

ΙΙΕΚ American: Σου αξίζει!

Print Friendly, PDF & Email
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vcmVzdWx0cy5pdC5taW5lZHUuZ292LmdyLyIgaGVpZ2h0PSI0MDAiIHdpZHRoPSI3MDAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6bm9uZTsiPjwvaWZyYW1lPg==