,

Επίσκεψη στο Εθνικό Κέντρο Αποκατάστασης Αναπήρων

Οι σπουδαστές Φυσικοθεραπείας επισκέφτηκαν  το Εθνικό Κέντρο Αποκατάστασης Αναπήρων. Περιηγήθηκαν στο  χώρο από τους υπεύθυνους του Κέντρου, είδαν τις εγκαταστάσεις και τον τεχνικό εξοπλισμό, μαθαίνοντας τις βασικές ανάγκες τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό, όσο και σε εξοπλισμό που αφορά στην ειδικότητά τους.

Οι σπουδαστές  γνώρισαν από κοντά τις δυνατότητες και τα εργαστήρια του Κέντρου, μερικά από τα οποία αποτελούν μοναδικά σε ολόκληρη την Ελλάδα. Έμαθαν για τους τρόπους ιατρικής περίθαλψης των ατόμων με κινητικές αναπηρίες, καθώς και για το πόσο σημαντικό έργο προσφέρει το Κέντρο εδώ και πολλές δεκαετίες.

Το ΙΙΕΚ American Education πραγματοποιεί συνεχείς επισκέψεις σε γνωστά κρατικά και ιδιωτικά κέντρα και ιδρύματα, με σκοπό να γνωρίσουν οι σπουδαστές τις διάφορες επαγγελματικές επιλογές, αποκτώντας εμπειρία και βιωματική εκπαίδευση, μαθαίνοντας από τους ειδικούς και αποκτώντας πρόσβαση σε όλους τους τύπους επιχειρήσεων και οργανισμών, που αφορούν στον τομέα του.

ΙΙΕΚ American: Προετοιμάζουμε τους αυριανούς κορυφαίους επαγγελματίες σήμερα!

Print Friendly, PDF & Email
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vcmVzdWx0cy5pdC5taW5lZHUuZ292LmdyLyIgaGVpZ2h0PSI0MDAiIHdpZHRoPSI3MDAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6bm9uZTsiPjwvaWZyYW1lPg==