,

Εβδομάδα Γαλλικής κουζίνας στο ΙΙΕΚ American

Με ιδιαίτερη επιτυχία έλαβε χώρα η Εβδομάδα αφιερωμένη στη Γαλλική κουζίνα. Οι σπουδαστές Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής παρουσίασαν φαγητά και εδέσματα, γλυκά και ποικιλίες από τη Γαλλική κουζίνα.

Η Εβδομάδα Γαλλικής Κουζίνας αποτέλεσε μια διαθεματική εκπαιδευτική δραστηριότητα, η οποία συντονίστηκε από την Τομεάρχη Ξένων Γλωσσών κ. Ρ. Τζουάνη και την Τομεάρχη Επισιτισμού κ. Γ. Κακλιά, στην οποία συμμετείχαν τα τμήματα Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής, καθώς και τα τμήματα Τουριστικών και Ξενοδοχειακών Σπουδών. Η δραστηριότητα βασίστηκε στην εκμάθηση της Γαλλικής Γλώσσας, καθώς και στην εκμάθηση γαλλικών φαγητών. Εκτός, όμως από τον κατεξοχήν εκπαιδευτικό χαρακτήρα, το δρώμενο αποτέλεσε σημαντική αφορμή για όλους τους σπουδαστές να εντρυφήσουν στη Γαλλική κουλτούρα και τον Γαλλικό πολιτισμό.

Το ΙΙΕΚ American Education διοργανώνει διαθεματικές εκπαιδευτικές δράσεις με ευρύτερο παιδαγωγικό περιεχόμενο, προσδοκώντας να καλλιεργήσει στα παιδιά τόσο την αίσθηση της συμμετοχικής μάθησης και της ευρύτερης συνεργασίας σε πεδίο επαγγελματικής συμπεριφοράς, όσο και τη γνωριμία με άλλους πολιτισμούς, με τους οποίους μάλιστα οι συγκεκριμένοι επαγγελματικοί τομείς έρχονται συχνότατα σε επικοινωνία και αλληλεπίδραση.

ΙΙΕΚ American: Σου αξίζει!

Print Friendly, PDF & Email
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vcmVzdWx0cy5pdC5taW5lZHUuZ292LmdyLyIgaGVpZ2h0PSI0MDAiIHdpZHRoPSI3MDAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6bm9uZTsiPjwvaWZyYW1lPg==