Ενημέρωση για τη σημασία της Αιμοδοσίας

Ενημέρωση για τη σημασία της Αιμοδοσίας

 

Το ΙΙΕΚ American Education, σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, διοργάνωσε ένα ενημερωτικό Σεμινάριο για τη σημασία της Εθελοντικής Αιμοδοσίας. Η εκπρόσωπος του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας, Κα Ευσταθία Κατοίκου, επισκέπτρια Υγείας, ήταν η κεντρική ομιλήτρια, παρουσιάζοντας στους σπουδαστές την κρισιμότητα και τη σπουδαιότητα της Αιμοδοτικής προσφοράς.

Οι σπουδαστές παρακολουθούσαν με προσοχή τη διάλεξη, η οποία σκοπό είχε να τους ευαισθητοποιήσει για ένα ιδιαίτερο, μέγιστης αξίας, κοινωνικό ζήτημα, αλλά και να τους κινητοποιήσει, ώστε να γίνουν και οι ίδιοι εθελοντές Αιμοδότες. Η Κα Κατοίκου αναφέρθηκε επίσης και στο όφελος στον ανθρώπινο οργανισμό και για τον ίδιο τον εθελοντή Αιμοδότη, περιγράφοντας με εύληπτο τρόπο τη διαδικασία λήψης αίματος και αναλύοντας τις Ομάδες Αίματος που υπάρχουν στον άνθρωπο.

Η διάλεξη έκλεισε με την παρακίνηση από την Κα Κατοίκου να διενεργηθεί σύντομα μια Ημέρα Αιμοδοσίας αποκλειστικά για το ΙΙΕΚ American Education. Οι παρευρισκόμενοι σπουδαστές συμφώνησαν πρόθυμα, δείχνοντας ότι αντιλήφθηκαν τη αξία της Εθελοντικής Αιμοδοσίας.

Το ΙΙΕΚ American πρωτοστατεί σε κινήσεις και δρώμενα με κοινωνικό χαρακτήρα, διδάσκοντας στους σπουδαστές του την αξία της κοινωνικής αλληλεγγύης και δράσης. Σε συνεργασία με δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς, διοργανώνει δρώμενα και εκδηλώσεις με σκοπό να ευαισθητοποιήσει τους σπουδαστές του για σημαντικά κοινωνικά ζητήματα, προωθώντας έτσι ένα ανθρώπινο επαγγελματικό πρόσωπο και αποτελώντας, ως εκπαιδευτικός Οργανισμός, πρότυπο προσφοράς και κοινωνικής ευθύνης.

ΙΙΕΚ American: Σου αξίζει!

Print Friendly, PDF & Email
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vcmVzdWx0cy5pdC5taW5lZHUuZ292LmdyLyIgaGVpZ2h0PSI0MDAiIHdpZHRoPSI3MDAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6bm9uZTsiPjwvaWZyYW1lPg==