,

Επίσκεψη στην Έκθεση Οινογνωσίας «ΒορΟινά»

 

Την έκθεση Οινογνωσίας «ΒορΟινά» επισκέφτηκαν σπουδαστές Ξενοδοχειακών και Επισιτισμού, με τη συνοδεία του Διευθυντή του ΙΙΕΚ, Δρος Ιωάννη Μπασιώτη. Η Έκθεση πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Hilton και παρουσίασε τους σημαντικότερους οινοπαραγωγούς της Βορείου Ελλάδος.

Οι σπουδαστές δοκίμασαν εξαιρετικής ποιότητας κρασί από τους οινοπαραγωγούς που, πρόθυμα, έδιναν πληροφορίες και εξηγούσαν για τον τόπο και τον τρόπο παραγωγής. Οι σπουδαστές δήλωσαν ενθουσιασμένοι με το επίπεδο οργάνωσης της έκθεσης, καθώς και με την ποιότητα του κρασιού που δοκίμασαν. Η γνωριμία με τους πιο γνωστούς οινοπαραγωγούς της Βορείου Ελλάδας αποτέλεσε μια σημαντική ευκαιρία για να εκτιμήσουν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της τοπικής παραγωγής.

Το ΙΙΕΚ American διοργανώνει επισκέψεις στις σημαντικότερες Εκθέσεις όλων των κλάδων, με σκοπό την ενημέρωση των σπουδαστών για τις τελευταίες εξελίξεις, αλλά και τη γνωριμία με τις ίδιες τις εταιρείες που παράγουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που θα χρησιμοποιήσουν αργότερα οι ίδιοι στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία. Με τον τρόπο αυτό παραμένουν σε συνεχή επαφή με τον κλάδο τους, γνωρίζοντας από κοντά τις κορυφαίες εταιρείες του χώρου.

ΙΙΕΚ American: Σου αξίζει!

Print Friendly, PDF & Email
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vcmVzdWx0cy5pdC5taW5lZHUuZ292LmdyLyIgaGVpZ2h0PSI0MDAiIHdpZHRoPSI3MDAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6bm9uZTsiPjwvaWZyYW1lPg==