Επίσκεψη του ΙΙΕΚ American στην ετήσια έκθεση Peloponnese Wine Festival

 

Μία από τις πιο σημαντικές εκθέσεις Οινοποιίας, την Peloponnese Wine Festival, η οποία διοργανώνεται κάθε χρόνο από την Ένωση Οινοπαραγωγών Αμπελώνα Πελοποννήσου, επισκέφτηκαν σπουδαστές του ΙΙΕΚ American.

Οι σπουδαστές, με τη συνοδεία του Διευθυντή του ΙΙΕΚ Δρα Ιωάννη Μπασιώτη, γνώρισαν τον πλούτο της αμπελουργικής περιοχής της Ελλάδος με την μεγαλύτερη ποικιλομορφία! Ανακάλυψαν και γεύτηκαν κρασιά από αυθεντικά αμπελοτόπια και από γηγενείς ποικιλίες, όπως Αγιωργίτικο, Μοσχοφίλερο, Ροδίτη, Μαυροδάφνη, Ρομπόλα, Μοσχάτο,Κυδωνίτσα, Μαύρο Καλαβρυτινό, Σιδερίτη, Λαγόρθι, Ζακυνθινό, αλλά και από διεθνείς ποικιλίες, όπως Syrah, Cabernet Sauvignon, Chardonnay, Sauvignon Blanc, Viognier και Gewurtzraminer. Μάλιστα, το ΙΙΕΚ American ήταν το μοναδικό ΙΙΕΚ που επισκέφτηκε τη συγκεκριμένη έκθεση, δείχνοντας την ποιότητα της ενημέρωσης για τις τελευταίες εξελίξεις, αλλά και το ενδιαφέρον που επιδεικνύει στη διοργάνωση δράσεων που συμπληρώνουν αποτελεσματικά την εκπαιδευτική διαδικασία.

Το ΙΙΕΚ American Education διοργανώνει επισκέψεις στις σπουδαιότερες εκθέσεις της Αγοράς, ωθώντας τους σπουδαστές του να γνωρίσουν από κοντά τους πιο σημαντικούς παραγωγούς, έτσι ώστε να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους, αλλά και να έρθουν σε άμεση επαφή με προϊόντα που θα χρησιμοποιήσουν στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

ΙΙΕΚ American: Σου αξίζει!

Print Friendly, PDF & Email
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vcmVzdWx0cy5pdC5taW5lZHUuZ292LmdyLyIgaGVpZ2h0PSI0MDAiIHdpZHRoPSI3MDAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6bm9uZTsiPjwvaWZyYW1lPg==