,

Επίσκεψη των σπουδαστών Δημοσιογραφίας στη Βουλή των Ελλήνων

Μια ξεχωριστή επίσκεψη στη Βουλή των Ελλήνων, πραγματοποίησε ο Τομέας Δημοσιογραφίας του ΙΙΕΚ American. Οι σπουδαστές περιηγήθηκαν στον κύριο χώρο των συνεδριάσεων και στα δημοσιογραφικά θεωρεία, αποκτώντας από πρώτο χέρι μια εξαιρετική εικόνα του τρόπου και του ρόλου που παίζουν οι δημοσιογράφοι στην παρουσίαση των δρωμένων εντός του Κοινοβουλίου.

Εκπρόσωπος της Βουλής, μαζί με το συνοδό καθηγητή, εξήγησαν γενικότερα τους κανόνες της δημοσιογραφικής κάλυψης του κοινοβουλευτικού έργου, ενθουσιάζοντας τους σπουδαστές, οι οποίοι έκαναν συνεχώς ερωτήσεις και ζητώντας διευκρινίσεις για όσα αφορούσαν γενικότερα στον τρόπο λειτουργίας της Βουλής, αλλά και ειδικότερα στον τρόπο που η Δημοσιογραφία υπηρετεί τη Δημοκρατία.

Το ΙΙΕΚ American προσφέρει τις καλύτερες εμπειρίες στους σπουδαστές του, οργανώνοντας επισκέψεις που προάγουν τη βιωματική μάθηση και προσθέτουν στις ήδη υπάρχουσες γνώσεις που αποκτούν εντός της τάξης.

ΙΙΕΚ American: Προετοιμάζουμε τους αυριανούς επιτυχημένους επαγγελματίες!

Print Friendly, PDF & Email
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vcmVzdWx0cy5pdC5taW5lZHUuZ292LmdyLyIgaGVpZ2h0PSI0MDAiIHdpZHRoPSI3MDAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6bm9uZTsiPjwvaWZyYW1lPg==