,

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΚΘΕΣΗ ΞΕΝΙΑ

Στην παγκοσμίου φήμης και βεληνεκούς έκθεση ΧΕΝΙΑ παρευρέθησαν οι σπουδαστές του ΙΙΕΚ American, παρακολουθώντας με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις νέες τάσεις στους τομείς του Ξενοδοχειακού και Επισιτιστικού κλάδου.

Η συνοδός καθηγήτρια και τομεάρχης των Ξενοδοχειακών και Αεροπορικών Σπουδών κ. Ε. Σιμιτζόγλου, προέβη σε λεπτομερέστατη ξενάγηση, παρουσιάζοντας τις νέες εξελίξεις των κλάδων και λύνοντας όλες τις απορίες των σπουδαστών που προσήλθαν.

Μεγάλες εταιρείες, ελληνικές και ξένες, του ξενοδοχειακού και επισιτιστικού κλάδου φιλοξενήθηκαν και πάλι στην έκθεση, προσφέροντας μοναδικό θέαμα στους επισκέπτες. Οι εκπρόσωποι των εταιρειών υπήρξαν ιδιαίτερα ευγενικοί και πρόθυμοι να δείξουν τα εκθέματά τους στους σπουδαστές, να τους ενημερώσουν για τη γενικότερη εικόνα που επικρατεί στις επιχειρήσεις του κλάδου και να προσφέρουν, σε πολλές περιπτώσεις, ακόμα και ροφήματα στους σπουδαστές που περιηγήθηκαν στο χώρο της έκθεσης, στο Metropolitan Expo.

Το ΙΙΕΚ American εξασφαλίζει τις καλύτερες επισκέψεις του σε εξειδικευμένες εκθέσεις διεθνούς ακτινοβολίας, έτσι ώστε οι σπουδαστές του να αποκτήσουν πληρέστερη εικόνα που θα τους βοηθήσει στην επαγγελματική τους εξέλιξη.

ΙΙΕΚ American: Σου αξίζει!

Print Friendly, PDF & Email
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vcmVzdWx0cy5pdC5taW5lZHUuZ292LmdyLyIgaGVpZ2h0PSI0MDAiIHdpZHRoPSI3MDAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6bm9uZTsiPjwvaWZyYW1lPg==