,

Ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας στο ΙΙΕΚ American!

Συγκινητική η συμμετοχή σπουδαστών και σπουδαστριών στην Ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας που διοργανώθηκε από το ΙΙΕΚ American Education, σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018.
Η Αιμοδοσία αποτελεί μια εξαίρετη κοινωνική δράση που αφορά όλους μας. Η ανάγκη για αίμα είναι συνεχής και, γ ια κάποιους από τους συνανθρώπους μας, αποτελεί επείγουσα κατάσταση. Στο ΙΙΕΚ American Education, το οποίο πρωτοπορεί και έχει βραβευτεί για τη γενικότερη κοινωνική του προσφορά, αντιλαμβανόμαστε ότι ο ρόλος μας είναι πολυσχιδής. Παρέχουμε την καλύτερη εκπαίδευση, προετοιμάζοντας τους κορυφαίους αυριανούς επαγγελματίες της Αγοράς, ταυτόχρονα όμως αισθανόμαστε ότι έχουμε και χρέος να προετοιμάσουμε ανθρώπους δραστηριοποιημένους και κοινωνικά ευαισθητοποιημένους.   
Η συμμετοχή των σπουδαστών μας απέδειξε ότι έχουν κι εκείνοι με τη σειρά τους αντιληφθεί τη σημασία της κοινωνικής προσφοράς και της αλληλεγγύης στον συνάνθρωπο. Τους  συγχαίρουμε γι’ αυτό! Δηλώνουμε υπερήφανοι για τη στάση τους, για το ήθος τους, για την αμεσότητα, με την οποία προσέτρεξαν να βοηθήσουν σε μια τόσο σπουδαία κοινωνική δράση!
Το Διοικητικό και Εκπαιδευτικό Προσωπικό του ΙΙΕΚ American Education ευχαριστεί θερμά όλους, ιδιαίτερα τους σπουδαστές και σπουδάστριες της Σχολής, για τη συμμετοχή τους  στην Ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας. Ευχόμαστε να παραμείνουν, εκτός από εξαιρετικοί σπουδαστές, πάνω και πρώτα απ’ όλα, Άνθρωποι με κοινωνικές ευαισθησίες και ενδιαφέρον για τον πλησίον!
ΙΙΕΚ American Education: Επενδύουμε στους νέους – προσφέρουμε στην Κοινωνία!

Print Friendly, PDF & Email
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vcmVzdWx0cy5pdC5taW5lZHUuZ292LmdyLyIgaGVpZ2h0PSI0MDAiIHdpZHRoPSI3MDAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6bm9uZTsiPjwvaWZyYW1lPg==