,

Η Training Manager του ΙΝΣΕΤΕ, Κα Λία Ζαμπέτογλου, στο IIEK American!

 

Ένα εξειδικευμένο Σεμινάριο στις Στρατηγικές ανάπτυξης Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων και στην Ποιότητα των Ξενοδοχειακών Υπηρεσιών παρακολούθησαν οι σπουδαστές του ΙΙΕΚ American Education. Εξαιρετική ομιλήτρια η Training Manager του ΙΝΣΕΤΕ Κα Λία Ζαμπέτογλου, η οποία υπήρξε η εισηγήτρια του Σεμιναρίου. Η Κα Ζαμπέτογλου ενθουσίασε τους σπουδαστές με τον άμεσο λόγο της και την επικοινωνιακή της ικανότητα, αναφερόμενη στις σημαντικότερες στρατηγικές ανάπτυξης που ισχύουν για τον Ξενοδοχειακό Κλάδο, όχι μόνο από την οπτική της Ελληνικής, αλλά και της διεθνούς πραγματικότητας.

Οι σπουδαστές του ΙΙΕΚ American παρακολούθησαν προσηλωμένοι, ενώ στο τέλος διατύπωσαν πολλά ερωτήματα, επωφελούμενοι από την εξαιρετική ευκαιρία που τους δόθηκε να ακούσουν την εκπρόσωπο του κορυφαίου Συνδέσμου τουριστικών επιχειρήσεων στην Ελλάδα κι έναν από τους κορυφαίους διεθνώς. Η κ. Ζαμπέτογλου απάντησε κατατοπιστικά και με προθυμία σε όλες τις ερωτήσεις, δίνοντας ταυτόχρονα κατευθύνσεις στους σπουδαστές και ενημερώνοντάς τους για τις τελευταίες γενικότερες εξελίξεις στον τουριστικό και ξενοδοχειακό κλάδο.

Το ΙΙΕΚ American Education προσκαλεί τους κορυφαίους επαγγελματίες της Αγοράς, προσφέροντάς τους το βήμα για να ξεδιπλώσουν τις δικές της εμπειρίες και να μοιραστούν τις γνώσεις τους με τους σπουδαστές όλων των κλάδων και ειδικοτήτων. Η εξασφάλιση επιπλέον προσόντων και δεξιοτήτων για τους σπουδαστές αποτελεί ένας από τους κεντρικότερους στόχους μας!

ΙΙΕΚ American: Προσφέρουμε κορυφαία κατάρτιση – Συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους επαγγελματίες της Αγοράς!

 

Print Friendly, PDF & Email
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vcmVzdWx0cy5pdC5taW5lZHUuZ292LmdyLyIgaGVpZ2h0PSI0MDAiIHdpZHRoPSI3MDAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6bm9uZTsiPjwvaWZyYW1lPg==