,

ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΟΣΦΥΪΚΗΣ ΜΟΙΡΑΣ

Ένα πολύ ειδικό σεμινάριο με τίτλο «Κλινική εξέταση οσφυϊκής μοίρας» παρακολούθησαν οι σπουδαστές της Φυσικοθεραπείας του ΙΙΕΚ American. Η εισηγήτρια, κ. Ε. Ραγιά, φυσικοθεραπεύτρια με μεγάλη εμπειρία, τόσο στον κλάδο της φυσικοθεραπείας, όσο και στη διδασκαλία σε αντίστοιχες σπουδές, ανέπτυξε με επιτυχία τόσο το θεωρητικό, όσο και το πρακτικό μέρος της εξέτασης.

Οι σπουδαστές παρακολουθούσαν με ιδιαίτερη προσοχή, καθώς η συγκεκριμένη εξέταση που επέδειξε η κ. Ραγιά είναι ιδιαίτερα εξειδικευμένη. Χρησιμοποιώντας το υπερσύγχρονο εργαστήρι Φυσικοθεραπείας του ΙΙΕΚ, η κ. Ραγιά επέδειξε στους σπουδαστές όλους τους τρόπους εξέτασης, αναφέροντας τα συμπτώματα και τις γενικότερες κλινικές αιτίες των βασικότερων παθήσεων στην περιοχή της οσφυϊκής μοίρας.

Το ΙΙΕΚ American Education προσφέρει τα πιο εξειδικευμένα σεμινάρια σε όλες τις ειδικότητες σπουδών, βοηθώντας τους σπουδαστές του στην επαγγελματική τους αποκατάσταση. Έχοντας αντιληφθεί την πολύ ανταγωνιστική αγορά εργασίας, προβαίνει σε συνεχείς συνεργασίες με κορυφαίους επαγγελματίες των κλάδων, για να προσφέρει στους σπουδαστές τα καλύτερα εφόδια.

ΙΙΕΚ American: Προετοιμάζουμε τους κορυφαίους επαγγελματίες της Αγοράς!

Print Friendly, PDF & Email
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vcmVzdWx0cy5pdC5taW5lZHUuZ292LmdyLyIgaGVpZ2h0PSI0MDAiIHdpZHRoPSI3MDAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6bm9uZTsiPjwvaWZyYW1lPg==