,

Μαγειρέψαμε για το παιδικό σταθμό «Μια φορά κι έναν καιρό»

Σε μια διασκεδαστική και «παιχνιδιάρικη» δράση, οι σπουδαστές Επισιτισμού του ΙΙΕΚ American επισκέφτηκαν τον Παιδικό Σταθμό «Μια φορά κι έναν καιρό» και μαγείρεψαν για τα παιδιά και το προσωπικό του. Oι σπουδαστές ετοίμασαν ολόκληρο μενού για τους λιλιπούτειους μαθητές, οι οποίοι ευχαρίστησαν τους επίδοξους μάγειρες με τραγούδια και γέλια!

Οι σπουδαστές κατενθουσίασαν τους μικρούς φίλους με τα φαγητά και τα γλυκά που ετοίμασαν, δίνοντας μια ξεχωριστή νότα στην όμορφη ατμόσφαιρα του Σταθμού που διοικεί η κ. Βάσω Σωτηριάδη. Αλλά και οι ίδιοι οι σπουδαστές το ευχαριστήθηκαν προετοιμάζοντας το φαγητό για τα μικρά παιδιά με χαρούμενη και γιορταστική διάθεση!

Το ΙΙΕΚ American προσφέρει, μέσω των δράσεων που διοργανώνει, ξεχωριστές βιωματικές εμπειρίες, προετοιμάζοντας έτσι τους σπουδαστές του για πολύπλευρη γνώση και απόκτηση κατάρτισης σε όλα τα πεδία του τομέα τους.

ΙΙΕΚ American: Προετοιμάζουμε τους αυριανούς κορυφαίους επαγγελματίες σήμερα!

Print Friendly, PDF & Email
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vcmVzdWx0cy5pdC5taW5lZHUuZ292LmdyLyIgaGVpZ2h0PSI0MDAiIHdpZHRoPSI3MDAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6bm9uZTsiPjwvaWZyYW1lPg==