,

Οι αυριανοί ηγέτες «γεννιούνται» στο ΙΙΕΚ American!

Ένα δυνατό, εμψυχωτικό Σεμινάριο με τίτλο “Personal Management & Leadership”, παρακολούθησαν οι σπουδαστές του ΙΙΕΚ American. Εισηγητής του Σεμιναρίου ο Δρ Δημήτρης Γκίκας, Διδάκτωρ Πολιτικής Φιλοσοφίας.

Ο Δρ Γκίκας ανέλυσε βασικές δεξιότητες, τα λεγόμενα “soft skills”, που απαιτούνται στο σύγχρονο ανταγωνιστικό κόσμο που ζούμε, με έμφαση στον επαγγελματικό χώρο. Η ανάγκη να αντιληφθούμε ποιοι είμαστε, ποιες επιλογές έχουμε και με ποιο τρόπο μπορούμε να δομήσουμε την προσωπικότητά μας, έτσι ώστε να επιτύχουμε στην προσωπική και επαγγελματική μας ζωή, αποτέλεσε κεντρικό σημείο αναφοράς του Σεμιναρίου. Με παραδείγματα από γνωστές ιστορικές προσωπικότητες, όπως ο Ιούλιος Καίσαρ και ο Μέγας Αλέξανδρος, ο Δρ Γκίκας ανέπτυξε επίσης τα ηγετικά χαρακτηριστικά που χρειάζεται ο σύγχρονος άνθρωπος, προκειμένου να αποκτήσει ηγετικό προφίλ σε κάθε δραστηριότητα της καθημερινής του ζωής, ειδικότερα στην επαγγελματική.

Το Σεμινάριο είχε βιωματικό χαρακτήρα και οι σπουδαστές συμμετείχαν, καταθέτοντας τις προσωπικές τους απόψεις, αλλά και ερωτήσεις. Οι σπουδαστές έμειναν κατενθουσιασμένοι, χειροκροτώντας στο τέλος τον ομιλητή!

Το ΙΙΕΚ American Education διοργανώνει Σεμινάρια με σκοπό την περαιτέρω ανάπτυξη των δεξιοτήτων των σπουδαστών του, έτσι ώστε να προετοιμαστούν για τις ιδιαίτερα ανταγωνιστικές συνθήκες της σύγχρονης επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας. Επενδύοντας στους νέους ανθρώπους, τους αυριανούς επαγγελματίες, το ΙΙΕΚ American Education καθορίζει τις εξελίξεις στην Εκπαίδευση, προσφέροντας τα καλύτερα εφόδια σ’ αυτούς για μια επιτυχημένη ένταξή τους στην Αγορά Εργασίας.

ΙΙΕΚ American: Προετοιμάζουμε τους κορυφαίους αυριανούς επαγγελματίες!

Print Friendly, PDF & Email
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vcmVzdWx0cy5pdC5taW5lZHUuZ292LmdyLyIgaGVpZ2h0PSI0MDAiIHdpZHRoPSI3MDAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6bm9uZTsiPjwvaWZyYW1lPg==