,

Ο τομέας Μηχανολογίας στο ΚΤΕΟ Autovision

Σε μια ξεχωριστή επίσκεψη στο ΚΤΕΟ Autovision, οι σπουδαστές του ΙΙΕΚ American απέκτησαν σημαντική γνώση γύρω από τον τρόπο λειτουργίας ενός Κέντρου Τεχνικού Ελέγχου Οχημάτων.

Οι υπεύθυνοι του ΚΤΕΟ ενημέρωσαν τους σπουδαστές γ ια τις τελευταίες εξελίξεις στον Τεχνικό Έλεγχο των οχημάτων, εξήγησαν τις διαδικασίες ελέγχου και προέβησαν σε επίδειξη του εξοπλισμού ελέγχου.

Οι σπουδαστές περιηγήθηκαν σε όλο το χώρο, διαπιστώνοντας με άμεσο τρόπο, τη σημασία του τεχνικού ελέγχου στην καλή συντήρηση των οχημάτων. Οι εμπειρίες που αποκόμισαν ήταν εξαιρετικές, ενώ τους δόθηκε και η  ευκαιρία να συμμετάσχουν στη διαδικασία των οχημάτων που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο Κέντρο.

Το ΙΙΕΚ American δημιουργεί συνθήκες βιωματικής μάθησης και απόκτησης εμπειριών που προσθέτουν στις υπάρχουσες δεξιότητες που αποκτώνται από τους σπουδαστές εντός της τάξης, με σκοπό να προετοιμάσει τους καλύτερους αυριανούς επαγγελματίες της Αγοράς!

ΙΙΕΚ American: Σου αξίζει!

Print Friendly, PDF & Email
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vcmVzdWx0cy5pdC5taW5lZHUuZ292LmdyLyIgaGVpZ2h0PSI0MDAiIHdpZHRoPSI3MDAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6bm9uZTsiPjwvaWZyYW1lPg==