,

Ο Chef της Γαλλικής Πρεσβείας στην Ελλάδα Jean – Marie Hoffmann στο ΙΙΕΚ American Education!

Το IIEK American Education, με ιδιαίτερη χαρά και τιμή, υποδέχτηκε τον Jean – Marie Hoffmann, Αρχιμάγειρα της Γαλλικής Πρεσβείας στην Ελλάδα. Ο κ. Hoffmann παραχώρησε Διάλεξη με τίτλο «Μαγειρεύοντας για σπουδαίες προσωπικότητες». Ο Ελληνογάλλος Chef, με την πλούσια εμπειρία του, καθώς εργάζεται ως Αρχιμάγειρας για την Γαλλική Πρεσβεία από τον Απρίλιο του 2004, πρόσφερε εξαιρετικά ερεθίσματα στους σπουδαστές Επισιτιστικού και ξενοδοχειακού κλάδου, που κατέκλυσαν την αίθουσα Σεμιναρίων.

Η διάλεξη είχε εξαιρετική επιτυχία, καθώς ο ομιλητής ανέπτυξε με ευγλωττία και μεταδοτικότητα το θέμα του, διηγούμενος πολλές φορές προσωπικές ιστορίες από τη δική του εξαιρετική θητεία στη Γαλλική πρεσβεία. Κατόπιν, έδωσε και κατευθύνσεις επαγγελματικής σταδιοδρομίας στους σπουδαστές, οι οποίοι τον παρακολουθούσαν με μεγάλη προσοχή. Ο κ. Hoffmann υπήρξε ιδιαίτερα προσεγγίσιμος και ευχάριστος, καθώς δεν ήταν λίγοι οι σπουδαστές που τον πλησίασαν μετά το τέλος της ομιλίας του και του έκαναν συνεχώς ερωτήσεις, ζητώντας να μάθουν ακόμα περισσότερα! ΄

Ο Jean-Marie Hoffmann είναι επαγγελματίας Chef και Αρχιμάγειρας στη Γαλλική πρεσβεία της Ελλάδας από τον Απρίλιο του 2004. Σπούδασε τη μαγειρική τέχνη στη Γαλλία, στο Κέντρο κατάρτισης «La Moulette» στην πόλη Μπερζεράκ του νομού Δορδόνη.

Υπήρξε ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού « Καλύτερος μαθητευόμενος μάγειρας της Νοτιοδυτικής Γαλλίας» το 2002, ενώ την ίδια χρονιά ήταν ανάμεσα στους δέκα πρώτους του Γαλλικού Εθνικού διαγωνισμού για τον καλύτερο μαθητευόμενο μάγειρα της Γαλλίας.

Εργάστηκε στην περιοχή του Μπορντό, σε πολλά εστιατόρια και ξενοδοχεία αναγνωρισμένα από τον οδηγό Michelin. Το 2004 εγκαθίσταται στην Αθήνα, απ’ όπου κατάγεται η μητέρα του.

Το ΙΙΕΚ American Education διοργανώνει Ομιλίες και Διαλέξεις από σημαντικούς επαγγελματίες της Αγοράς που διαθέτουν το κύρος και τη σοβαρότητα που απαιτείται, ώστε να αποκτήσουν οι σπουδαστές τα απαραίτητα επιπλέον εφόδια, αλλά και ερεθίσματα, που αφορούν στον κλάδο τους.

ΙΙΕΚ American: Στο πλευρό μας οι κορυφαίοι επαγγελματίες της Αγοράς!

 

Print Friendly, PDF & Email
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vcmVzdWx0cy5pdC5taW5lZHUuZ292LmdyLyIgaGVpZ2h0PSI0MDAiIHdpZHRoPSI3MDAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6bm9uZTsiPjwvaWZyYW1lPg==