,

Παιδί και Σωστή Διατροφή

Με μια εξαίρετη παρουσίαση της Τομεάρχη Επισιτισμού του ΙΙΕΚ American Education Κας Γ. Κακλιά, οι σπουδαστές Επισιτισμού και Παιδαγωγικών απέκτησαν σημαντικές γνώσεις για τις διατροφικές συνήθειες των παιδιών και τον τρόπο που πρέπει να οργανώνεται γενικότερα η διατροφή τους, ώστε να βοηθήσει στην ομαλή σωματική, αλλά και πνευματική ανάπτυξη.

Η κ. Κακλιά κατηγοριοποίησε τις διατροφικές ομάδες, ανέπτυξε τον τρόπο παρασκευής τροφίμων απαραίτητων για την καλή υγεία των μικρών παιδιών, παρέχοντας στους σπουδαστές μια πληρέστερη ενημέρωση για τις διατροφικές ιδιαιτερότητές τους. Τόνισε τους κινδύνους από την κακή διατροφή, ανέλυσε είδη τροφών που δεν πρέπει να απουσιάζουν από το μενού, ενώ έδωσε έμφαση και στη σημασία της σωστής παραγωγής των τροφών.

Το ΙΙΕΚ American Education,μέσω εξαιρετικών και εξειδικευμένων σεμιναρίων, δίνει τις απαραίτητες επιπλέον γνώσεις και δεξιότητες στους σπουδαστές, ώστε να ξεχωρίζουν στην Αγορά Εργασίας. Μέσω των Σεμιναρίων αυτών, όχι μόνο προετοιμάζει τους σπουδαστές του για την επαγγελματική τους αποκατάσταση, αλλά  δημιουργεί προϋποθέσεις επαγγελματικής εξειδίκευσης και αναγνώρισης των επαγγελματιών του κλάδου σε μια άκρως ανταγωνιστική Αγορά εργασίας.

ΙΙΕΚ American Education: Σου αξίζει!

Print Friendly, PDF & Email
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vcmVzdWx0cy5pdC5taW5lZHUuZ292LmdyLyIgaGVpZ2h0PSI0MDAiIHdpZHRoPSI3MDAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6bm9uZTsiPjwvaWZyYW1lPg==