,

Προστατεύουμε το περιβάλλον από τα απόβλητα τροφίμων: Εξαιρετικό Σεμινάριο από την κ. Βη Μπουγάνη

Ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον Σεμινάριο με ευρύ βεληνεκές, καθώς εντάσσεται σε πολύπλευρες δράσεις ενημέρωσης των επαγγελματιών Εστίασης (chefs, bartenders and F&B Managers) για τη διάσταση του προβλήματος των αποβλήτων τροφίμων στο χώρο της Γαστρονομίας, παρακολούθησαν οι σπουδαστές του ΙΙΕΚ AMERICAN από την Βη Μπουγάνη, Sustainable Food Entrepreneur και ιδρύτρια του οργανισμού Sustainable Food Movement in Greece.  

Όπως εξήγησε η κ. Μπουγάνη, ο Οργανισμός Sustainable Food Movement in Greece απευθύνεται σε όλους τους πολίτες που τους ενδιαφέρει να προστατέψουν το περιβάλλον από τα απορρίμματα τροφής. Τόνισε, μάλιστα ότι οι υπηρεσίες του Οργανισμού κατά κύριο λόγο έχουν εκπαιδευτικό χαρακτήρα, καθώς οι επωφελούμενοι από μια τέτοια δράση είναι οι καταναλωτές, οι φοιτητές/σπουδαστές, επαγγελματίες και επιχειρηματίες Γαστρονομίας και Τουρισμού, όπως και οι μικροί παραγωγοί.

Οι σπουδαστές παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την παρουσίαση της κ. Μπουγάνη, κάνοντας πολλές ερωτήσεις σχετικά με τις καινοτόμες αυτές υπηρεσίες και πώς θα μπορούσαν οι ίδιοι να τις αξιοποιήσουν, με την ένταξή τους στην Αγορά Εργασίας.

Το ΙΙΕΚ American Education διοργανώνει Σεμινάρια με εξειδικευμένο και επίκαιρο χαρακτήρα, προωθώντας όχι μόνο τις επαγγελματικές δεξιότητες των σπουδαστών, αλλά και την αίσθηση ευθύνης για τον κόσμο και το περιβάλλον. Θεωρώντας υποχρέωσή μας να ετοιμάζουμε όχι μόνο τους κορυφαίους επαγγελματίες, αλλά και συνειδητοποιημένους πολίτες με κοινωνικές και περιβαλλοντικές ανησυχίες, δημιουργούμε τις καλύτερες συνθήκες μάθησης εντός και εκτός της αίθουσας διδασκαλίας.

ΙΙΕΚ American: Σου αξίζει!

Print Friendly, PDF & Email
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vcmVzdWx0cy5pdC5taW5lZHUuZ292LmdyLyIgaGVpZ2h0PSI0MDAiIHdpZHRoPSI3MDAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6bm9uZTsiPjwvaWZyYW1lPg==