Σεμινάριο Εστιατορικής Τέχνης από το ΙΙΕΚ American Education

Ένα εξειδικευμένο Σεμινάριο για την Εστιατορική Τέχνη παρακολούθησαν οι σπουδαστές του Τομέα Τουρισμού και Επισιτισμού του ΙΙΕΚ American Education. Εισηγητής ο κ. Α. Γιαννακόπουλος, π. Διευθυντής Ξενοδοχειακής Μονάδας, Σύμβουλος Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων και Καθηγητής του ΙΙΕΚ.

σεμινάριο-εστιατορικής-τέχνης

Στο Σεμινάριο πραγματοποιήθηκε επίδειξη του τρόπου σερβιρίσματος των πελατών ενός εστιατορίου, μέσω ρεαλιστικότατης αναπαράστασης που δημιούργησε ο εισηγητής  στο χώρο του Σεμιναρίου της Σχολής. Η επίδειξη περιλάμβανε τόσο το απλό σερβίρισμα ποτών και φαγητών, όσο και τους πιο σύνθετους τρόπους σερβιρίσματος που συναντώνται σε αντίστοιχους χώρους.

Οι σπουδαστές εξασκήθηκαν, με τη σειρά τους, σε όλες τις εκδοχές σερβιρίσματος, αντιμετωπίζοντας πραγματικές συνθήκες εργασίας και αξιοποιώντας στην πράξη τα όσα μαθαίνουν εντός τάξης. Ένα πραγματικό «εργαστήρι» εστιατορικής τέχνης που εντυπωσίασε με τη λεπτομέρεια και τη σοβαρότητα του τρόπου που αντιμετωπίζονται οι συγκεκριμένες ειδικότητες από το ΙΙΕΚ American Education.

Το ΙΙΕΚ American Education συνεχίζει να παρέχει μια σειρά εξειδικευμένων Σεμιναρίων που προσαρμόζονται στις ανάγκες της σύγχρονης αγοράς εργασίας και των αντίστοιχων επαγγελματικών κατηγοριών. Μέσω αυτών, οι σπουδαστές αποκτούν πληρέστερη εικόνα των απαιτήσεων του επαγγέλματος που θα κληθούν να ασκήσουν, αξιοποιώντας στην πράξη τη διδασκαλία των εξαιρετικών εκπαιδευτικών!

Print Friendly, PDF & Email
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vcmVzdWx0cy5pdC5taW5lZHUuZ292LmdyLyIgaGVpZ2h0PSI0MDAiIHdpZHRoPSI3MDAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6bm9uZTsiPjwvaWZyYW1lPg==