,

Σεμινάριο Γαλλική Κουζίνα & Οίνος

Με ένα πολύ ενδιαφέρον Σεμινάριο για την Γαλλική κουζίνα και τον Γαλλικό Οίνο, η Τομεάρχης Ξένων Γλωσσών και Καθηγήτρια Γαλλικών του ΙΙΕΚ American Education κ. Σ. Τζουάνη παρουσίασε στους σπουδαστές γενικότερα τη Γαλλική κουλτούρα και τον Γαλλικό Πολιτισμό.

Η κ. Τζουάνη παρουσίασε ενδιαφέροντα βίντεο και εικόνες, αλλά και διαδραστικούς χάρτες περιοχών της Γαλλίας, όπου κυριαρχεί η ιδιαίτερη Γαλλική κουζίνα και εξαιρετικοί αμπελώνες και οινοπαραγωγοί.

Οι σπουδαστές Μαγειρικής, Ζαχαροπλαστικής και Ξενοδοχειακών του IIEK American ενθουσιάστηκαν με την παρουσίαση της Γαλλικής κουζίνας, η οποία τους προετοίμασε για τη Θεματική Εβδομάδα Γαλλικής Κουζίνας που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα, και η οποία θα δώσει την ευκαιρία στους σπουδαστές να ετοιμάσουν οι ίδιοι εδέσματα και κρασί με «Γαλλική» ταυτότητα.

Το ΙΙΕΚ American Education πρωτοπορεί πάντα στη διεξαγωγή πρωτότυπων σεμιναρίων και δράσεων που αφορούν σε εξειδικευμένες γνώσεις και αντικείμενα κατάρτισης με ειδικό βάρος στην αγορά εργασίας. Οι σπουδαστές του έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν γνώσεις και δεξιότητες που θα τους καταστήσουν ηγέτες στην αγορά εργασίας και περιζήτητους επαγγελματίες.

ΙΙΕΚ American Education: Σου αξίζει!

 

Print Friendly, PDF & Email
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vcmVzdWx0cy5pdC5taW5lZHUuZ292LmdyLyIgaGVpZ2h0PSI0MDAiIHdpZHRoPSI3MDAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6bm9uZTsiPjwvaWZyYW1lPg==