,

Σεμινάριο Διαχείριση Άγχους

Με την άριστη κατάρτιση και τις παιδαγωγικές δεξιότητες που τον χαρακτηρίζουν, ο εκπαιδευτής του ΙΙΕΚ και Λέκτωρ του Πανεπιστημίου Λευκωσίας Δρ Σάββας Παπαπέτρου διεξήγε σεμινάριο για τη διαχείριση του άγχους, την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΙΙΕΚ American Education.

Το Σεμινάριο παρακολούθησαν σπουδαστές απ’ όλες τις ειδικότητες, δείχνοντας μάλιστα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα όσα, με τρόπο κατατοπιστικό, εξήγησε ο Δρ Παπαπέτρου. Αναφερόμενος καταρχήν στις πηγές και τους τρόπους εκδήλωσης του άγχους, έδωσε την ευκαιρία και στους σπουδαστές να περιγράψουν δικές τους εμπειρίες από την καθημερινότητά τους, δίνοντας σε μεγάλο μέρος του σεμιναρίου βιωματικό χαρακτήρα, που βοήθησε πολύ τους σπουδαστές να κατανοήσουν τόσο το θέμα του άγχους, όσο και τους τρόπους αντιμετώπισής του.

Το ΙΙΕΚ American Education συνεχίζει να εκπονεί Σεμινάρια με θεματική που περιλαμβάνει εξειδικευμένα θέματα, απαραίτητα για τον εμπλουτισμό των επαγγελματικών δεξιοτήτων των σπουδαστών του, αλλά και θέματα γενικότερου ενδιαφέροντος.

Το Σεμινάριο διαχείρισης άγχους εστίασε στους στρεσογόνους παράγοντες που όλοι οι επαγγελματίες, ανεξαρτήτως ειδικότητας, ενδέχεται να αντιμετωπίσουν στην εργασιακή τους ζωή. Ο ομιλήτης, μάλιστα έδωσε έμφαση σε παραδείγματα τέτοιων καταστάσεων και επικεντρώθηκε στις τεχνικές αντιμετώπισης, παρακινώντας τα παιδιά να συμμετάσχουν, ώστε να γίνουν περισσότερο κατανοητές τόσο οι συνθήκες δημιοιυργίας άγχους, όσο και οι τεχνικές αντιμετώπισης.

Οι σπουδαστές του ΙΙΕΚ American Education αντιμετωπίζονται ως επαγγελματίες, ήδη από την ημέρα έναρξης της φοίτησής τους. Φροντίζουμε, λοιπόν όχι μόνο να μεταδώσουμε γνώσεις, αλλά και ικανότητες σωστής και επαγγελματικής επιτέλεσης των καθηκόντων τους, ανεξάρτητα από το περιβάλλον και τις συνθήκες, κάτω από τις οποίες θα κληθούν να εργαστούν.

ΙΙΕΚ American Education: Σου αξίζει!

Print Friendly, PDF & Email
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vcmVzdWx0cy5pdC5taW5lZHUuZ292LmdyLyIgaGVpZ2h0PSI0MDAiIHdpZHRoPSI3MDAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6bm9uZTsiPjwvaWZyYW1lPg==