Σεμινάριο Νυφικού Μακιγιάζ από την Kryolan!

 

Με τη συνδρομή του εξειδικευμένου Make – up Artist της Kryolan, κ. Γιώργο Κεραμίδα, το ΙΙΕΚ American Education διενήργησε ένα καταπληκτικό Σεμινάριο για τις σπουδάστριες Μόδας και Ομορφιάς. Το Σεμινάριο αφορούσε στο Νυφικό Μακιγιάζ και υπήρξε ιδιαίτερα ενδιαφέρον, καθώς ο εισηγητής του, κ. Κεραμίδας, έκανε επίδειξη ειδικών τεχνικών που εντυπωσίασαν τις σπουδάστριες.

Ο κ. Κεραμίδας, χρησιμοποιώντας τα εξαιρετικά και διεθνώς αναγνωρισμένα προϊόντα της Kryolan, έμαθε τις σπουδάστριες πώς να αξιοποιούν τις γνώσεις τους, προετοιμάζοντας τις γυναίκες για την ομορφότερη μέρα της ζωής τους! Διαθέτοντας ο ίδιος εξαιρετική εμπειρία στο χώρο, κατάφερε να μεταδώσει με αποτελεσματικό τρόπο τις γνώσεις του στις σπουδάστριες, οι οποίες δέχτηκαν ευχαρίστως να προσφερθούν εθελοντικά για το ειδικό μακιγιάζ που εφάρμοσε ο ίδιος ο εισηγητής με μαεστρία και πραγματικό ταλέντο! Όπως εξάλλου εξήγησε ο κ. Κεραμίδας, μεγάλη σημασία στο μακιγιάζ, και μάλιστα στο νυφικό, παίζει και η ποιότητα των προϊόντων που χρησιμοποιούνται.

Το ΙΙΕΚ American Education έχει δημιουργήσει ένα μεγάλο δίκτυο επιχειρήσεων και εταιρειών με κύρος και διεθνή αναγνωρισιμότητα, προσφέροντας στους σπουδαστές του την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τόσο τις συνθήκες εργασίας, όσο και τα εξαιρετικά προϊόντα και τις υπηρεσίες που, ως επαγγελματίες, θα χρησιμοποιούν και οι ίδιοι. Αξιοποιώντας τη γνώση και τη μακρόχρονη εμπειρία επαγγελματιών, παρέχει τις καλύτερες προοπτικές ένταξης των σπουδαστών σε μια ανταγωνιστική και σύγχρονη Αγορά εργασίας.

ΙΙΕΚ American: Σου αξίζει!

Print Friendly, PDF & Email
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vcmVzdWx0cy5pdC5taW5lZHUuZ292LmdyLyIgaGVpZ2h0PSI0MDAiIHdpZHRoPSI3MDAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6bm9uZTsiPjwvaWZyYW1lPg==