,

Σεμινάριο Οργάνωση & Διαχείριση Εκδηλώσεων

Η ιδιαίτερη σημασία των εκδηλώσεων στις Τουριστικές και Ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, καθώς και ο αποτελεσματικότερος τρόπος οργάνωσης και διαχείρισης των εκδηλώσεων αυτών, παρουσιάστηκαν σήμερα στο σεμινάριο με τίτλο “Event Management”, με εισηγήτρια την Τομεάρχη Ξενοδοχειακών, Τουριστικών και Αεροπορικών Σπουδών κ. Ε. Σιμιτζόγλου.

Η κ. Σιμιτζόγλου εξήγησε στους σπουδαστές του ΙΙΕΚ American που παρευρέθησαν στο σεμινάριο, ότι η γνώση για τη διοργάνωση και αποτελεσματική διαχείριση των πάσης φύσεως εκδηλώσεων συνιστά εξαιρετικό εφόδιο για κάθε επαγγελματία του κλάδου, καθώς, όπως ανέφερε, πλέον οι εκδηλώσεις (Ημερίδες, Συνέδρια, Σεμινάρια κλπ) αποτελούν από τις κύριες δραστηριότητες των Τουριστικών και Ξενοδοχειακών επιχειρήσεων. Η εξειδίκευση, λοιπόν πάνω σ’ αυτόν τον τομέα είναι απαραίτητη προϋπόθεση και απαιτεί συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση.

Το ΙΙΕΚ American Education συνεχίζει να παρέχει στους σπουδαστές επιπλέον εφόδια, με σκοπό να τους καταστήσει απαραίτητους στην αγορά εργασίας, με ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και άριστους επαγγελματίες στον κλάδο τους. Η συνεχής εκπαίδευση και κατάρτιση, η σοβαρή και συνεπής διαχείριση των νέων εξελίξεων στην αγορά εργασίας, η αδιάκοπη επιμόρφωση των ίδιων των εκπαιδευτών του, καθιστά το ΙΙΕΚ American Education έναν από τους πιο σοβαρούς και επιτυχημένους εκπαιδευτικούς οργανισμούς στην Ελλάδα!

ΙΙΕΚ American: Σου αξίζει!

Print Friendly, PDF & Email
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vcmVzdWx0cy5pdC5taW5lZHUuZ292LmdyLyIgaGVpZ2h0PSI0MDAiIHdpZHRoPSI3MDAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6bm9uZTsiPjwvaWZyYW1lPg==