,

Σεμινάριο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Τις νέες εξελίξεις στο φλέγον ζήτημα της Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων παρουσίασε ο εισηγητής του Σεμιναρίου, Κος Ιωάννης Γουμενόπουλος, Νομικός και Σύμβουλος Επιχειρήσεων. Στο Σεμινάριο παρουσιάστηκε το νέο νομικό πλαίσιο που πλέον θα ισχύσει για όλες τις σύγχρονες επιχειρήσεις. Όπως εξήγησε ο κ. Γουμενόπουλος, πλέον όλες οι επιχειρήσεις ανεξαρτήτως του κλάδου, στον οποίο δραστηριοποιούνται, οφείλουν να διαθέτουν Υπεύθυνο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, ο οποίος θα διαχειρίζεται τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα τόσο των υπαλλήλων της εταιρείας, όσο και των πελατών της.

Σπουδαστές Οικονομίας και Διοίκησης, καθώς και Πληροφορικής, αλλά και από άλλους τομείς, παρακολούθησαν με ενδιαφέρον  τον ομιλητή να αναλύει το θέμα του Σεμιναρίου με πολύ επεξηγηματικό τρόπο και αναφέροντας πολλά κατανοητά παραδείγματα. Πολλοί από τους σπουδαστές, μάλιστα διατύπωσαν εύστοχα ερωτήματα προς τον εισηγητή, ο οποίος απάντησε σε όλα με ευκρίνεια και ιδιαίτερη διάθεση.

Το ΙΙΕΚ American διοργανώνει εξειδικευμένα Σεμινάρια που αποσκοπούν στην ενημέρωση των σπουδαστών για όλες τις νέες εξελίξεις στο χώρο των επιχειρήσεων γενικότερα. Καθώς η Αγορά εργασίας εξελίσσεται με τη βοήθεια και της νέας τεχνολογίας, οι ανάγκες για επικαιροποιημένες δεξιότητες και γνώσεις είναι ακόμα μεγαλύτερες. Παρακολουθώντας τα νέα δεδομένα και μαθαίνοντας από τους πλέον εξειδικευμένους επαγγελματίες, οι σπουδαστές  βρίσκονται στο επίκεντρο των εξελίξεων και όχι ουραγοί αυτών!

ΙΙΕΚ American: Πάντα μπροστά από τις εξελίξεις!

Print Friendly, PDF & Email
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vcmVzdWx0cy5pdC5taW5lZHUuZ292LmdyLyIgaGVpZ2h0PSI0MDAiIHdpZHRoPSI3MDAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6bm9uZTsiPjwvaWZyYW1lPg==