,

Σεμινάριο σύνταξης βιογραφικού σημειώματος

Με πολύ ενδιαφέρον οι σπουδαστές του ΙΙΕΚ American παρακολούθησαν το σεμινάριο για τη σύνταξη του βιογραφικού σημειώματος που διενεργήθηκε στην αίθουσα Σεμιναρίων. Το σεμινάριο πραγματοποίησε ο Αναπληρωτής Διευθυντής και Τομεάρχης Οικονομίας και Διοίκησης κ. Α. Νίκου.

Το Σεμινάριο τροφοδότησε τους σπουδαστές με τις απαραίτητες εκείνες πληροφορίες που απαιτούνται για να συμπληρώσουν σωστά και αποτελεσματικά ένα βιογραφικό σημείωμα. Επιπλέον, ο κ. Νίκου έκανε το σεμινάριο ιδιαίτερα βιωματικό, ρωτώντας τους σπουδαστές για δικές τους εμπειρίες από συνεντεύξεις για δουλειά και αναφέροντας και ο ίδιος παραδείγματα από την καριέρα του ως Επικεφαλής Ανθρώπινου Δυναμικού.

Η σύνταξη βιογραφικού σημειώματος αποτελεί πλέον πολύ σημαντικό γεγονός, καθώς είναι η πρώτη εντύπωση που δίδεται στο μελλοντικό εργοδότη από τον υποψήφιο εργαζόμενο. Έτσι, ένα πολύ καλά συμπληρωμένο και άψογο βιογραφικό σημείωμα υποβοηθά στη δημιουργία ανάλογης εξαιρετικής εντύπωσης και βελτιστοποιεί τις ευκαιρίες για πρόσληψη.

Το ΙΙΕΚ American Education προσφέρει όλες τις απαραίτητες δεξιότητες στους σπουδαστές για την καλύτερη επαγγελματική τους εξασφάλιση και αποκατάσταση.

ΙΙΕΚ American Education: Σου αξίζει!

Print Friendly, PDF & Email
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vcmVzdWx0cy5pdC5taW5lZHUuZ292LmdyLyIgaGVpZ2h0PSI0MDAiIHdpZHRoPSI3MDAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6bm9uZTsiPjwvaWZyYW1lPg==