,

Σεμινάριο «HACCP: υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων»

Σε ένα ιδιαίτερα εξειδικευμένο σεμινάριο για την υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων της πιστοποίησης HACCP παρευρέθηκαν οι σπουδαστές του ΙΙΕΚ American Education. Το σεμινάριο παρουσίασε ο κ. Γ. Παπαγεωργίου, M. Sc. In Quality Management.

Ο κ. Παπαγεωργίου αναφέρθηκε με συντομία στις διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου τροφίμων, οι οποίες εξασφαλίζουν την υγιεινή διατήρησή τους, ώστε να καταναλώνονται με ασφάλεια από τον καταναλωτή.

Οι σπουδαστές Μαγειρικής και Ξενοδοχειακών παρακολουθούσαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς η υγιεινή τροφίμων συνιστά γι’ αυτούς καθημερινή υπόθεση και σημείο αναφοράς για την ποιότητα της δουλειάς τους και τη γενικότερη επαγγελματική τους ευσυνειδησία.

Το ΙΙΕΚ American Education πρωτοστατεί στη διενέργεια εξειδικευμένων σεμιναρίων που αφορούν σε όλο το φάσμα της επαγγελματικής δραστηριότητας των σπουδαστών. Η εξασφάλιση, μάλιστα τέτοιων επιπλέον γνωστικών εργαλείων αποτελεί για το ΙΙΕΚ American προτεραιότητα, καθώς διασφαλίζει τους σπουδαστές και αυριανούς επαγγελματίες με τα εφόδια εκείνα που θα τους κάνουν να ξεχωρίσουν, σε μια ιδιαίτερα απαιτητική αγορά εργασίας.

IIEK American: Σου αξίζει!

Print Friendly, PDF & Email
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vcmVzdWx0cy5pdC5taW5lZHUuZ292LmdyLyIgaGVpZ2h0PSI0MDAiIHdpZHRoPSI3MDAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6bm9uZTsiPjwvaWZyYW1lPg==