,

Το φοιτητικό Πακέτο Vodafone στους σπουδαστές του ΙΙΕΚ American

Πλήθος σπουδαστών συνέρεε στο Ισόγειο της Ρεθύμνου 1α, όπου είχαν στηθεί, ειδικά για εκείνη τη μέρα, τα τραπεζάκια με τους απεσταλμένους της Vodafone. Ο λόγος; Η παροχή σε όλους τους σπουδαστές του ΙΙΕΚ Americanτου καλύτερου φοιτητικού πακέτου που προσφέρει η γνωστή εταιρεία κινητής τηλεφωνίας.

Οι σπουδαστές έκαναν ουρές και περίμεναν με ανυπομονησία να έρθει η σειρά τους για να προβούν στην αίτηση παραλαβής της φοιτητικής κάρτας SIM. Οι ευγενέστατοι πωλητές, ακούραστα παραλάμβαναν τα δικαιολογητικά τους, εξηγώντας τους υπομονετικά για τους όρους χρήσης και τις καταπληκτικές προσφορές που παρέχει το φοιτητικό πακέτο: 1200΄ ομιλίας προς όλους, 1200 sms προς όλους και πάνω από 1,5 GB για πρόσβαση σε υπηρεσίες διαδικτύου!

Το ΙΙΕΚ American Education συμμετέχει σε δίκτυο κορυφαίων επιχειρήσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, προσφέροντας ιδιαίτερα ελκυστικά εκπτωτικά προγράμματα, ειδικά για τους σπουδαστές του, μέσω της σπουδαστικής τους κάρτας.

IIEK American: Σου αξίζει!

Print Friendly, PDF & Email
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vcmVzdWx0cy5pdC5taW5lZHUuZ292LmdyLyIgaGVpZ2h0PSI0MDAiIHdpZHRoPSI3MDAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6bm9uZTsiPjwvaWZyYW1lPg==