Παρουσίαση προϊόντων από την Yellow Rose

 

Παρουσίαση προϊόντων από την Yellow Rose

Η γνωστή εταιρεία καλλυντικών Yellow Rose παρουσίασε τις φημισμένες σειρές καλλυντικών και περιποίησης προσώπου στις σπουδάστριες Αισθητικής. Εκπρόσωποι της εταιρείας, μαζί με τους εκπαιδευτικούς του Τομέα Αισθητικής, έδειξαν στις σπουδάστριες τον τρόπο χρήσης και εφαρμογής των προϊόντων, προσφέροντας μια αξεπέραστη εμπειρία!

Οι σπουδάστριες Αισθητικής ζήτησαν να μάθουν αρκετές πληροφορίες που αφορούσαν στα καλλυντικά, τον τρόπο παραγωγής τους καθώς και τη σημασία τους στην καθημερινή περιποίηση. Επιπλέον, έμαθαν πολλά και για την επαγγελματική χρήση των προϊόντων αυτών, αναπτύσσοντας έτσι τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους.

Το ΙΙΕΚ American Education συνάπτει συνεργασίες με μεγάλες εταιρείες, προσφέροντας στους σπουδαστές του την ευκαιρία να δοκιμάσουν στην πράξη προϊόντα και υπηρεσίες που θα συναντήσουν στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία. Με τον τρόπο αυτό, εμπλουτίζει τις γνώσεις των σπουδαστών, ενημερώνοντάς τους για τις μεγαλύτερες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στους τομείς σπουδών τους και για τα προϊόντα που παράγονται.

ΙΙΕΚ American Education: Σου αξίζει!

Print Friendly, PDF & Email
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vcmVzdWx0cy5pdC5taW5lZHUuZ292LmdyLyIgaGVpZ2h0PSI0MDAiIHdpZHRoPSI3MDAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6bm9uZTsiPjwvaWZyYW1lPg==