,

Στο AMERICAN EDUCATION Το όνειρο γίνεται πραγματικότητα!!!

Στο AMERICAN EDUCATION Το όνειρο γίνεται πραγματικότητα!!!

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός AMERICAN EDUCATION προσφέρει υψηλού επιπέδου γνώσεις. Το αποδεικνύουν οι άνθρωποι που εργάζονται σε εμάς.
Η τέχνη της μαγειρικής είναι ένας από τους 11 τομείς που διαθέτουμε. Ο κ. Ιωάννης Μανθαίος γράφει για το πόσο σημαντικό είναι να κάνει κανείς αυτό που ονειρεύεται στη ζωή του.

«Νιώθω υπερήφανος που υπηρετώ τον κλάδο της μαγειρικής τέχνης έναν απόλυτα δημιουργικό τομέα με γιγαντιαία ανάπτυξη – όπως συνηθίζω να λέω ο κλάδος που τα συναισθήματα «παίρνουν θέση, γεύση και χρώμα πάνω στα πιάτα σαν σε καμβά ζωγραφικής».

Όπως λοιπόν γεννά συναισθήματα η ζωγραφική, το ίδιο πετυχαίνει και η μαγειρική τέχνη, ενώ παράλληλα δημιουργεί εντυπώσεις και διαθέσεις, προσφέροντας ως μέγιστη ανταμοιβή στο δημιουργό το χαμόγελο από την τέρψη και την ικανοποίηση του πελάτη.

Η τέχνη της μαγειρικής αναπτύσσεται και εξελίσσεται όλο και περισσότερο στην Ελλάδα, με γοργούς ρυθμούς και με την Ελληνική παραδοσιακή κουζίνα, που έχει ίσως τις πιο πλήρης γεύσεις από όλες τις κουζίνες του κόσμου, να πρωτοστατεί.

Από το 2017 εντάχθηκα στην εκπαιδευτική ομάδα του Ομίλου ΙΙΕΚ American, ένα καινοτόμο ΙΕΚ με πρωτοποριακές ιδέες για την εξέλιξη της εκπαίδευσης, που εφαρμόζει για πρώτη φορά στην Ελλάδας τη μέθοδο της πολλαπλής νοημοσύνης, όπου οι καθηγητές γνωρίζουν το μαθησιακό προφίλ των μαθητών τους, δηλαδή με ποιο τρόπο μαθαίνουν καλύτερα, και ανάλογα προσαρμόζουν και αναπτύσσουν τα μαθήματα.

Καταλαβαίνετε πως αυτό δημιουργεί όχι απλά επαγγελματίες αλλά “κορυφαίους” επαγγελματίες στην αγορά εργασίας.»

Μανθαίος Ιωάννης
Απόφοιτος Δημόσιας σχολής ΟΤΕΚ-ΣΤΕ Αναβύσσου
Εκπαιδευτής στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΙΕΚ American
Μάγειρας Ά στην COCO-MAT HOTELS

Print Friendly, PDF & Email
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vcmVzdWx0cy5pdC5taW5lZHUuZ292LmdyLyIgaGVpZ2h0PSI0MDAiIHdpZHRoPSI3MDAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6bm9uZTsiPjwvaWZyYW1lPg==