,

Επίσκεψη σπουδαστών ΙΕΚ American στο travel show 2017

Το ΙΙΕΚ American στο Greek Travel Show 2017 Την έκθεση «Greek Travel Show 2017» επισκέφτηκαν, με τη συνοδεία του Καθηγητή κ. Κ. Τσαγκαράκη, οι σπουδαστές Αεροπορικών και Ξενοδοχειακών Σπουδών του ΙΙΕΚ American. Η έκθεση διοργανώθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα από τη ΔΕΘ – ΗELEXPO, από 19 έως 21 Mαΐου 2017 στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο «Helexpo Maroussi».

iekamerican έκθεση Greek Travel Show 2017

Οι σπουδαστές ενημερώθηκαν για προτάσεις τουριστικών προορισμών από όλη την Ελλάδα, γνώρισαν εναλλακτικές μορφές τουρισμού που αναπτύσσονται σε όλη την Ελληνική επικράτεια, έμαθαν για τρόπους ψυχαγωγίας και προγραμματισμού των διακοπών.

iekamerican έκθεση Greek Travel Show 2017

Το ΙΙΕΚ American Education συνεχίζει να προσφέρει στους σπουδαστές του όλο και περισσότερες ευκαιρίες εμβάθυνσης των γνώσεων που αποκτούνται κατά τη διάρκεια της κατάρτισής τους, θεωρητικής και πρακτικής. Οι επισκέψεις και οι εστιασμένες ξεναγήσεις σε χώρους και διοργανώσεις που αφορούν στις ειδικότητές τους αποτελούν σημαντικό στοιχείο εξασφάλισης των απαραίτητων προσόντων και δεξιοτήτων που χρειάζονται οι σπουδαστές για να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους και να διευρύνουν, μ’ αυτόν τον τρόπο, τις ευκαιρίες επαγγελματικής αποκατάστασης.

ΙΙΕΚ American: Πάντα μέσα στις εξελίξεις!

 

Print Friendly, PDF & Email
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vcmVzdWx0cy5pdC5taW5lZHUuZ292LmdyLyIgaGVpZ2h0PSI0MDAiIHdpZHRoPSI3MDAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6bm9uZTsiPjwvaWZyYW1lPg==