,

Επίσκεψη στο τουριστικο πρακτορείο Argo Travel

To IIEK American Education επισκέφτηκε το τουριστικό πρακτορείο Argo Travel, με τη συνοδεία του καθηγητή τους κ. Κ. Τσαγκαράκη. Οι σπουδαστές των Αεροπορικών Σπουδών ενημερώθηκαν για πολλά θέματα που αφορούν στην ειδικότητά τους, όπως για τον τρόπο «κλεισίματος» ενός αεροπορικού εισιτηρίου και γενικά για το πώς διαμορφώνεται ένα οργανωμένο ταξίδι, για τα είδη τουρισμού στην Ελλάδα, και για τις δραστηριότητες του πρακτορείου και των υποκαταστημάτων του, τη συμμετοχή του σε εκθέσεις τουριστικού ενδιαφέροντος κλπ.
Η ξενάγηση στο τουριστικό γραφείο έγινε από τη σπουδάστρια και, πλέον εργαζόμενη στο πρακτορεία, κ. Μίνα Τσιγκουράκου, η οποία υποδέχτηκε με ιδιαίτερη χαρά όλους τους σπουδαστές. Η παρουσία της όχι μόνο τους εμψύχωσε, αλλά απέδειξε ότι τόσο οι σπουδές υψηλού κύρους, όπως αυτές που πραγματοποιούνται στο ΙΙΕΚ American Education, όσο και η σκληρή δουλειά ανταμείβονται!

ΙΕΚ American Argo Travel visit
Ο Τουριστικός τομέας στην Ελλάδα, η «βαριά βιομηχανία» όπως αποκαλείται, είναι από αυτούς που, παρά την κρίση, σημειώνει μεγάλη άνοδο. Οι σπουδαστές το αντιλήφθηκαν αυτό, μετά και την εκπαιδευτική τους ξενάγηση στο πρακτορείο Argo Travel. Υπήρξε, λοιπόν μια σημαντική δραστηριότητα, η οποία κατέδειξε τη δυναμική και τις σπουδαίες ευκαιρίες για καριέρα στο συγκεκριμένο κλάδο.
Το ΙΙΕΚ American Education συνεχίζει να πραγματοποιεί δράσεις που βοηθούν στην περαιτέρω ενημέρωση και εμβάθυνση των γνώσεων και των δεξιοτήτων των σπουδαστών του. Κεντρικό μας όραμα η διαμόρφωση των πλέον εξειδικευμένων στελεχών της Αγοράς, σε όλους τους νευραλγικούς κλάδους της Οικονομίας μας!

Print Friendly, PDF & Email
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vcmVzdWx0cy5pdC5taW5lZHUuZ292LmdyLyIgaGVpZ2h0PSI0MDAiIHdpZHRoPSI3MDAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6bm9uZTsiPjwvaWZyYW1lPg==