Τεχνολογία Τροφίμων & Ποτών

«Σπούδασε Τεχνολογία και Έλεγχο Τροφίμων και Ποτών στο ΙΙΕΚ American Education! Γίνε ο πιο σημαντικός κρίκος στην Αλυσίδα της Πρωτογενούς Παραγωγής Τροφίμων και Ποτών»

Επιθυμείς να γίνεις ηγετική φυσιογνωμία σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον και να  ενταχθείς με επιτυχία στην Παγκόσμια Αγορά εργασίας; Τότε, σπούδασε Τεχνολογία και Έλεγχο Τροφίμων και Ποτών στο ΙΙΕΚ American Education!

Το ΙΙΕΚ American Education συνδυάζοντας την ελληνική πολιτιστική κληρονομιά με τα πρότυπα του πολυπολιτισμικού συστήματος εκπαίδευσης, προετοιμάζει τους αυριανούς επιστήμονες και τα στελέχη επιχειρήσεων, ώστε να αποκτήσουν μια διεθνή οπτική και να προσαρμοστούν σε ένα παγκόσμιο περιβάλλον εργασίας.

Ο Τομέας Τεχνολογίας και Ελέγχου Τροφίμων και Ποτών σου δίνεις τις απαραίτητες δεξιότητες για να ενταχθείς στις Βιομηχανίες και Βιοτεχνίες Τροφίμων και Ποτών και να εκτελείς τις απαραίτητες εργασίες στην Παραγωγική διαδικασία με σκοπό την Παρασκευή υγιεινών και ασφαλών τροφίμων, βάσει της εθνικής και κοινοτικής Νομοθεσίας.

Οι απόφοιτοι της ειδικότητας ελέγχουν, προετοιμάζουν και επεξεργάζονται πρώτες ύλες στην πρωτογενή παραγωγή, αξιολογούν ελέγχουν και καταγράφουν τις διαδικασίες, διαχειρίζονται και αποθηκεύουν τα τελικά προϊόντα και βοηθούν στην εκπαίδευση/ ενημέρωση νέου προσωπικού στην μονάδα παραγωγής.

Το IIEK American Education δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων του. Οι απόφοιτοι του προγράμματος  Τεχνολογία και Έλεγχος Τροφίμων και Ποτών έχουν όχι μόνο το απαραίτητο ακαδημαϊκό υπόβαθρο για να απασχοληθούν σε ποικίλες θέσεις, ανάλογες των ενδιαφερόντων τους, στις Βιοτεχνικές και Βιομηχανικές εγκαταστάσεις επεξεργασίας Τροφίμων, αλλά και όλα τα απαραίτητα εφόδια για την ανάπτυξη καινοτόμου επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και ένας εκπρόσωπος του ΙΙΕΚ American Education θα έρθει σε επαφή μαζί σας.

Πληκτρολογήστε το επώνυμό σας

Πληκτρολογείστε το όνομά σας

Πληκτρολογήστε το κινητό σας τηλέφωνο

Πληκτρολογείστε το τηλέφωνό σας

Πληκτρολογείστε το email σας

Πληκτρολογείστε το μήνυμά σας

Please wait...

Δείτε αναλυτικά τις ειδικότητες του Τομέα ΕΔΩ!

Ειδικότητες Τομέα Σπουδών : Τεχνολογία Τροφίμων και Ποτών

Print Friendly, PDF & Email
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vcmVzdWx0cy5pdC5taW5lZHUuZ292LmdyLyIgaGVpZ2h0PSI0MDAiIHdpZHRoPSI3MDAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6bm9uZTsiPjwvaWZyYW1lPg==