Τομέας Τουρισμού και Επισιτισμού


«Σπούδασε Τουριστικά στο ΙΙΕΚ
American Education! Κάνε το επάγγελμά σου ένα ονειρεμένο ταξίδι στην επιτυχία!»

Μπες με αξιώσεις στο χώρο του Τουρισμού, τη «βαριά βιομηχανία» της χώρας μας! Το ταξίδι ξεκινά στο ΙΙΕΚ American Education!

Προσφέρουμε τα καλύτερα προγράμματα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων Τουρισμού και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας στο ΙΙΕΚ American Education, με σκοπό οι σπουδαστές μας να αποκτήσουν ευρεία γνώση στον τομέα της διοίκησης τουριστικών επιχειρήσεων και στις διοικητικές δεξιότητες, να γνωρίσουν τις νέες τεχνολογίες και να αντιλαμβάνονται τις εφαρμογές τους, να εξοικειωθούν με την οργάνωση και τις λειτουργίες των τμημάτων των σύγχρονων επιχειρήσεων, να αναπτύξουν επιχειρηματικό και καινοτόμο πνεύμα, να κατανοήσουν και να λαμβάνουν υπόψη τα περιβαλλοντικά, ηθικά και κοινωνικά θέματα που αφορούν τις σύγχρονες επιχειρήσεις και, τέλος, να αυξήσουν τη δυνατότητα άμεσης επαγγελματικής τους αποκατάστασης.

Το ΙΙΕΚ American Education δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων του. Οι απόφοιτοι των προγραμμάτων στην Διοίκηση Επιχειρήσεων Τουρισμού και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας έχουν όχι μόνο το απαραίτητο ακαδημαϊκό υπόβαθρο για να απασχοληθούν σε ποικίλες θέσεις, ανάλογες των ενδιαφερόντων τους, στον τομέα των τουριστικών επιχειρήσεων, αλλά και όλα τα απαραίτητα εφόδια για την ανάπτυξη καινοτόμου επιχειρηματικής δραστηριότητας.

 

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και ένας εκπρόσωπος του ΙΙΕΚ American Education θα έρθει σε επαφή μαζί σας

Πληκτρολογήστε το επώνυμό σας

Πληκτρολογείστε το όνομά σας

Πληκτρολογήστε το κινητό σας τηλέφωνο

Πληκτρολογείστε το τηλέφωνό σας

Πληκτρολογείστε το email σας

Πληκτρολογείστε το μήνυμά σας

Please wait...

 

Print Friendly, PDF & Email
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vcmVzdWx0cy5pdC5taW5lZHUuZ292LmdyLyIgaGVpZ2h0PSI0MDAiIHdpZHRoPSI3MDAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6bm9uZTsiPjwvaWZyYW1lPg==