Καινοτομία στην Εκπαίδευση

Στο ΙΙΕΚ AMERICAN έχεις τη δυνατότητα να σπουδάσεις σε 3000 τ.μ στο κέντρο της πόλης και να ζήσεις το φοιτητικό σου όνειρο!
>

Καινοτομούμε στρέφοντας το ενδιαφέρον μας στις πιο πρόσφατες μεθόδους και πρακτικές στο χώρο της επαγγελματικής κατάρτισης κι εκπαίδευσης.

Έχουμε συνάψει στρατηγικές συμμαχίες και φέρνουμε στην Ελλάδα μερικά από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα διαχείρισης της γνώσης στο χώρο της κατάρτισης, μέσα από την εξειδικευμένη για κάθε σπουδαστή, αναγνώριση και εξέλιξη των προσωπικών του ικανοτήτων και δεξιοτήτων.

Προετοιμάζουμε τους σπουδαστές μας να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της σύγχρονης, παγκοσμιοποιημένης αγοράς εργασίας, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη και τον κόσμο.

  • Άμεση πρόσβαση στην αγορά εργασίας : Το γραφείο διασύνδεσης του IIEK American Education σε φέρνει 1 βήμα πιο κοντά με τις μεγαλύτερες εταιρίες σε Eλλάδα και εξωτερικό.
  • Καταξιωμένοι επαγγελματίες της παγκόσμιας αγοράς Μέντορες του IIEK American Education : Προωθούμε τη διασύνδεση των σπουδαστών μας με την Παγκόσμια Αγορά Εργασίας συμμετέχοντας σε ένα δίκτυο που συνδέει τους σπουδαστές με διεθνώς καταξιωμένους επαγγελματίες, πρότυπα στο χώρο εργασίας τους.Οι επαγγελματίες αυτοί έχουν το ρόλο του Μέντορα για τους σπουδαστές του ΙΙΕΚ, ασχολούμενοι προσωπικά με τα επαγγελματικά τους σχέδια, συμβάλλοντας στις κρίσιμες αποφάσεις τους σχετικά με την επαγγελματική τους πορεία και παράλληλα ενδυναμώνουν και συνδέουν τους σπουδαστές του ΙΙΕΚ με παγκοσμίου φήμης εταιρείες όπως η Google, το Πανεπιστήμιο του Harvard, η Nestle, η Facebook, κ.ά.
  • Εξειδικευμένα Σεμινάρια : Δίνουμε τη δυνατότητα στους σπουδαστές μας να προετοιμαστούν και να παρακολουθήσουν Εξειδικευμένα Σεμινάρια που διοργανώνονται από τα πιο διακεκριμένα Πανεπιστήμια του κόσμου, όπως το Harvard και το Stanford.

Καινοτομία στην εκπαίδευση iekamerican

  • Μοντέλο Πολλαπλής Νοημοσύνης : Είμαστε το μοναδικό ΙΙΕΚ στην Ελλάδα που εφαρμόζει το μοντέλο Πολλαπλής Νοημοσύνης. Πρόκειται για ένα σύγχρονο μοντέλο χαρτογράφησης της τάξης που βοηθάει ώστε το μάθημα να γίνεται εξατομικευμένα βάσει των χαρακτηριστικών και των δεξιοτήτων των σπουδαστών.
  • Συμμετοχή σε ομάδες και συλλόγους : Προάγουμε τον Πολιτισμό και την Κουλτούρα, δημιουργώντας Ομίλους Κινηματογράφου, Θεάτρου, Αθλητισμού, Λογοτεχνίας Επιχειρηματικότητας κ.α.
    Στο ΙΙΕΚ American Education, δεν διδάσκεσαι μόνο γνώσεις και δεξιότητες! Μαθαίνεις να προσφέρεις στο συνάνθρωπο και στην Κοινωνία.
  • Start-up Support : Είμαστε δίπλα σου, ακόμα και μετά το τέλος των σπουδών σου, προσφέροντάς σου υπηρεσίες υποστήριξης επιχειρηματικής δραστηριότητας (start-up support) και βοήθεια για εξασφάλιση χρηματοδότησης
  • Μετεκπαίδευση : Ολοκληρώνοντας τις σπουδές σου έχεις τη δυνατότητα απόκτησης ανώτερων τίτλων σπουδών.

 

Σε αντιμετωπίζουμε ως συνεργάτη μας. Διότι για μας δεν είσαι απλά σπουδαστής, είσαι ο αυριανός κορυφαίος επαγγελματίας!

Στο ΙΙΕΚ American Education, διαμορφώνουμε προσωπικότητες!

Συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και πάρτε μέρος στην παρουσίαση στις 29 Σεπτεμβρίου, ώρα 18:00 και γνωρίστε από κοντά τις καινοτομίες στην εκπαίδευση

Πληκτρολογήστε το επώνυμό σας

Πληκτρολογήστε το όνομά σας

Πληκτρολογήστε το κινητό σας τηλέφωνο

Πληκτρολογείστε το email σας

Please wait...

ΙΙΕΚ American Education! Σου αξίζει!

Print Friendly, PDF & Email
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vcmVzdWx0cy5pdC5taW5lZHUuZ292LmdyLyIgaGVpZ2h0PSI0MDAiIHdpZHRoPSI3MDAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6bm9uZTsiPjwvaWZyYW1lPg==