Γραφείο Πρακτικής Άσκησης και Σταδιοδρομίας

Γραφείο Πρακτικής Άσκησης και Σταδιοδρομίας Το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης και Σταδιοδρομίας επιμελείται τη διεκπεραίωση των απαιτούμενων διαδικασιών και την επικοινωνία των σπουδαστών με κορυφαίες εταιρείες της Αγοράς, με σκοπό την εκπόνηση της, απαραίτητης για την απόκτηση της Βεβαίωσης Επαγγελματικής Κατάρτισης, πρακτικής άσκησης σε αυτές. Επιπλέον, το Γραφείο αποσκοπεί στην ευρύτερη αξιοποίηση του δικτύου συνεργαζόμενων επιχειρήσεων της Σχολής, διοχετεύοντας σ’ αυτές τους απόφοιτους, ώστε να τους εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή επαγγελματική αποκατάσταση. Σημαντικά στελέχη της Αγοράς λειτουργούν συμβουλευτικά προς το Γραφείο, αλλά και προς τους ίδιους τους σπουδαστές, συνδιαμορφώνοντας ένα πλαίσιο συνεχούς υποστήριξης, επαγγελματικής και γνωσιακής αλληλεπίδρασης.

Το Γραφείο Άσκησης και Σταδιοδρομίας αναπτύσσει, επίσης υπηρεσίες υποστήριξης επιχειρηματικής δραστηριότητας των αποφοίτων μας, εστιάζοντας σε πραγματικά καινοτόμες και έξυπνες επιχειρηματικές ιδέες, με προοπτικές γρήγορης ανάπτυξης (start-up support) και παρέχοντας κάθε βοήθεια προς αυτούς για την εξασφάλιση χρηματοδότησης.

Print Friendly, PDF & Email
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vcmVzdWx0cy5pdC5taW5lZHUuZ292LmdyLyIgaGVpZ2h0PSI0MDAiIHdpZHRoPSI3MDAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6bm9uZTsiPjwvaWZyYW1lPg==