Η λειτουργία του Front Office ενός ξενοδοχείου είναι από τις πλέον σημαντικές. Οι εργαζόμενοι στα Τμήματα Υποδοχής (Reception) χρειάζεται να διαθέτουν συγκεκριμένες γνώσεις και δεξιότητες, ώστε να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τις προκλήσεις της θέσης αυτής: από το πρώτο καλωσόρισμα των πελατών, μέχρι και τη διαχείριση παραπόνων και την καλή συνεργασία που απαιτείται με το Τμήμα Ορόφων (Housekeeping), το Τμήμα Υποδοχής καθορίζει την εικόνα της ξενοδοχειακής μονάδας.  Αποκτήστε τώρα εξειδικευμένες γνώσεις, δηλώνοντας συμμετοχή στο “Hotel Receptionist Seminar”. Εισηγήτρια του Σεμιναρίου είναι η κ. Ε. Σιμιτζόγλου, Event Manager με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο της Οργάνωσης & Διοίκησης Ξενοδοχειακών Μονάδων.

Το Σεμινάριο απευθύνεται τόσο σε σπουδαστές ξενοδοχειακού κλάδου, όσο και σε επαγγελματίες του κλάδου που επιθυμούν να αποκτήσουν επιπλέον εξειδίκευση στον τομέα της Υποδοχής.

Ένα ολοκληρωμένο Σεμινάριο Λειτουργίας Υποδοχής Ξενοδοχειακών Μονάδων από το ΙΙΕΚ American!

Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και απόκτησε την εξειδίκευση που χρειάζεσαι

Πληκτρολογήστε το επώνυμό σας

Πληκτρολογήστε το όνομά σας

Πληκτρολογήστε το κινητό σας τηλέφωνο

Πληκτρολογείστε το email σας

Please wait...
Print Friendly, PDF & Email
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vcmVzdWx0cy5pdC5taW5lZHUuZ292LmdyLyIgaGVpZ2h0PSI0MDAiIHdpZHRoPSI3MDAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6bm9uZTsiPjwvaWZyYW1lPg==