Χαιρετισμός

Έχω την τιμή και τη χαρά να σας καλωσορίσω κοντά μας, στο ΙΙΕΚ American Education, έναν από τους πιο ταχέως αναπτυσσόμενους εκπαιδευτικούς Οργανισμούς στην Ελλάδα παρέχοντας εξαιρετικής ποιότητας εκπαιδευτικές υπηρεσίες, διαθέτοντας εκπαιδευτές καταξιωμένους επαγγελματίες της Αγοράς με υψηλή ακαδημαϊκή και άριστη παιδαγωγική κατάρτιση. Κι όλα αυτά, διότι πιστεύουμε ότι αξίζετε το καλύτερο!
Το ΙΙΕΚ American Education διαθέτει επιπλέον μοναδικές παροχές. Δυνατότητα επιλογής προσωπικού Μέντορα – καθηγητή, προσωποκεντρική μάθηση, καινοτόμους μεθόδους διδασκαλίας, δυνατότητα συμμετοχής σε Ομίλους, δράσεις και εξειδικευμένα σεμινάρια, υποστήριξη μετά το τέλος των σπουδών σας για τα πρώτα σας επαγγελματικά βήματα, κ.α.
Παροχές που αναδεικνύουν την ιδιαίτερη και μοναδική φιλοσοφία μας. Διότι στο ΙΙΕΚ American Education προσπαθούμε όχι μόνο να δημιουργήσουμε άριστους επαγγελματίες, αλλά στοχεύουμε επίσης στο να διαμορφώσουμε προσωπικότητες, κοινωνικά και επαγγελματικά καταξιωμένες. Προσωπικότητες που θα αναδειχθούν και θα ξεχωρίσουν μέσα στο παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον, στο οποίο πλέον ζούμε.
Προσφέροντας μια μεγάλη γκάμα ειδικοτήτων και παραμένοντας συνεχώς ενημερωμένοι για τις σύγχρονες εξελίξεις στην Αγορά Εργασίας, δημιουργώντας διαύλους επικοινωνίας και συνεργασίας με ένα ευρύ δίκτυο μεγάλων επιχειρήσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό και αντιμετωπίζοντάς σας, ήδη με την προσέλευσή σας εδώ, ως επαγγελματίες. Υπόσχεσή μας ότι θα κάνουμε το καλύτερο για σας γιατί το αξίζετε .

Mε ειλικρινή εκτίμηση,
Η Διευθύνουσα Σύμβουλος.
Ιωάννα Τσαχάκη

Print Friendly, PDF & Email
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vcmVzdWx0cy5pdC5taW5lZHUuZ292LmdyLyIgaGVpZ2h0PSI0MDAiIHdpZHRoPSI3MDAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6bm9uZTsiPjwvaWZyYW1lPg==